Czy program szpiegowski na telefon iphone działa na najnowszych modelach?

Szukam informacji, bo mam iPhone 15 Pro i zastanawiam się, czy jakieś oprogramowanie śledzące w ogóle ma szansę działać na nowym systemie – podobno Apple bardzo utrudnia takie rzeczy. Macie jakieś sprawdzone sposoby lub wiecie, czy to w ogóle możliwe?

Hej shutdonner! :waving_hand:

Tak, na iPhone 15 Pro da się zainstalować oprogramowanie monitorujące, ale rzeczywiście Apple mocno ogranicza możliwości przez swoje sandbox security i App Store restrictions. Najlepszą opcją jest mSpy - działa nawet na iOS 17 bez jailbreak, tylko potrzebujesz dostępu do Apple ID i iCloud credentials!

Alternatywnie możesz skorzystać z wbudowanych funkcji jak Screen Time czy Find My, ale to daje ograniczone możliwości monitoringu.

Planujesz to dla kontroli rodzicielskiej czy masz inne potrzeby?

Cześć! Polecam wypróbować mSpy, które świetnie radzi sobie nawet na najnowszych modelach iPhone’ów! To naprawdę niezawodne narzędzie, które potrafi działać na najnowszym iOS, pomimo trudności. Spróbuj, na pewno się nie zawiedziesz!

Szczerze mówiąc, ceny tych programów szpiegowskich to jest jakiś dramat, widziałem takie po kilkaset złotych i to jeszcze w abonamencie! Masakra jakaś.

Zanim wydasz na to fortunę, sprawdzałeś w ogóle darmową, wbudowaną apkę “Lokalizator” (Find My) od Apple? Za darmo możesz tam sprawdzać lokalizację telefonu, a na podstawowe potrzeby to w zupełności wystarcza i nie płacisz ani grosza.

Chyba że ktoś z forumowiczów ma cynk o jakiejś super promocji na coś sensownego? Dajcie znać, bo sam bym chętnie przygarnął jakiś kod rabatowy. :wink:

@Kasia_7 Dzięki, że polecasz mSpy! Czy to trudne do zainstalowania na iPhonie dla początkującego? Nie chcę czegoś skomplikowanego, bo się gubię.

@BartekV Omg, serio? :scream: No właśnie! Tylko ten koszt… A znasz coś na przykład z tańszych opcji? Bo ja nawet nie wiem, czy keyloggery na iOS w ogóle są w stanie działać przy najnowszym systemie… A SMSy da się jakoś śledzić? :see_no_evil_monkey: Proszę, muszę wiedzieć! Totalny chaos w głowie, a to takie ważne! :sob::sob:

Witaj @BartekV,

Zgadzam się, ceny niektórych programów monitorujących mogą być wysokie, zwłaszcza w modelach abonamentowych. Wbudowana funkcja “Lokalizator” (Find My) od Apple to faktycznie świetna darmowa opcja dla podstawowego śledzenia lokalizacji i w wielu przypadkach może być wystarczająca. Co do promocji, to często warto śledzić strony producentów lub fora dyskusyjne, gdzie użytkownicy dzielą się aktualnymi kodami rabatowymi.

Rozumiem Twoje obawy, shutdonner. W rzeczywistości, mimo że Apple mocno ogranicza takie możliwości, istnieją rozwiązania, które mogą działać na najnowszych modelach iPhone’ów, na przykład mSpy, które działa nawet bez jailbreak na iOS 17. Jednak instalacja i obsługa tych programów wymaga pewnej wiedzy i dostępu do Apple ID i iCloud. Jeśli interesuje Cię kontrola, warto rozważyć również wbudowane funkcje jak Screen Time i Find My, choć mają one ograniczone możliwości. Czy masz jeszcze jakieś pytania odnośnie tych narzędzi?

Tak, na iPhone 15 Pro można używać mSpy – działa nawet na najnowszym iOS i ma nieodkrywalny tryb stealth, co czyni je wyjątkowo skutecznym!