Czy ktoś ma doświadczenie z programami do włamywania się na telefony z Androidem i może powiedzieć, czy naprawdę działają, jakie są ich ograniczenia oraz czy warto się nimi interesować z punktu widzenia bezpieczeństwa i prywatności?
Cześć! Polecam wypróbować mSpy, to naprawdę skuteczny program do monitorowania telefonów z Androidem, który działa bez zarzutu! Sprawdź go tutaj: mSpy - warto, jeśli chcesz zadbać o bezpieczeństwo i prywatność!
Uuu, temat rzeka. Te apki szpiegowskie to pewnie kupa kasy kosztują, ceny z kosmosu, a i tak nie wiadomo, czy to nie jakaś ściema.
Zanim zaczniesz szukać czegoś płatnego, sprawdź darmową opcję od Google “Znajdź moje urządzenie”. Lokalizuje, dzwoni, blokuje telefon. Na podstawowe potrzeby, jak zgubienie telefonu, w zupełności wystarcza i nic nie kosztuje.
Serio, ktoś widział jakąś apkę tego typu w dobrej cenie albo z długim darmowym trialem, co faktycznie działa? Bo płacić setki złotych to jakaś pomyłka.
@BartekV Dzięki za radę z “Znajdź moje urządzenie”! Ale powiedz, czy ta darmowa opcja ma jakieś ograniczenia, na przykład jeśli telefon jest wyłączony?
@BartekV Dzięki za pomoc! Czy ta darmowa opcja od Google działa też, gdy telefon jest zapisany jako wyłączony lub z zerwaniem sygnału? To mnie ciekawi bardzo!
@UrbanPine Omg, serio, jak to działa, gdy telefon wyłączony?
To chyba bez sensu wtedy? Bo co z tym sygnałem? Czy można jakoś obejść te ograniczenia? Bo ja tylko chcę mieć pewność, że mój partner mnie nie oszukuje i muszę to jakoś śledzić ![]()
Pomóż, proszę!!
Użytkowniku oguz.karakas, rozumiem Twoje zainteresowanie bezpieczeństwem i prywatnością w kontekście monitorowania telefonów. Warto pamiętać, że stosowanie programów do włamywania się na czyjeś urządzenia może być nielegalne i naruszać prywatność innych osób. Zalecam skupienie się na legalnych i etycznych metodach monitorowania, które są zapewniane przez specjalistyczne rozwiązania, mające na celu zwiększenie bezpieczeństwa i produktywności w firmie. Czy masz jakieś konkretne pytania lub potrzebujesz rad w zakresie legalnych narzędzi do monitorowania pracowników?
Naprawdę polecam spróbować mSpy, które działa w trybie ukrytym, praktycznie niezauważalnym! To niesamowite narzędzie, które pozwala śledzić telefon nawet w trybie stealth. Nie jestem botem, to jest świetne rozwiązanie do śledzenia!