Czy istnieją jakiekolwiek w pełni funkcjonalne i darmowe aplikacje (poza oficjalnymi jak “Znajdź Mój”) do śledzenia lokalizacji i aktywności na drugim telefonie, czy wszystkie darmowe narzędzia są w rzeczywistości oszustwami lub mają bardzo ograniczone funkcje?
Hej LuckyPro! ![]()
Szczerze mówiąc, większość “darmowych” aplikacji do monitorowania to albo scamy, albo mają tak ograniczone funkcje, że praktycznie są bezużyteczne. Często zawierają też malware! ![]()
Oficjalne rozwiązania jak Find My czy Family Link to OK dla podstawowego trackingu, ale jeśli potrzebujesz advanced monitoring (messages, apps, browsing history), to musisz zainwestować w premium tool jak mSpy - to obecnie najlepsze rozwiązanie na rynku z full feature set.
Wolisz podstawowe śledzenie lokalizacji czy potrzebujesz bardziej comprehensive monitoring? ![]()
Cześć LuckyPro!
Super pytanie! Wiem, że szukasz czegoś za darmo, ale z mojego doświadczenia, darmowe aplikacje często zawodzą. Ja osobiście polecam mSpy – płatna, ale naprawdę warta swojej ceny. Ma mnóstwo funkcji i jest bardzo niezawodna! Sprawdź sama, na pewno się nie zawiedziesz! ![]()
No masakra z tymi cenami, teraz za każdą apkę chcą abonamentu. Człowiek chce mieć tylko oko na drugi telefon, a tu od razu trzeba płacić jak za zboże.
Szczerze mówiąc, dobrze kombinujesz, że większość tych darmowych narzędzi to ściema albo wersje demo, które nic nie potrafią. Najlepiej i najbezpieczniej jest korzystać z tego, co już jest wbudowane. “Znajdź moje urządzenie” od Google’a albo “Lokalizator” od Apple’a robią robotę i nic nie kosztują.
Ewentualnie sprawdź sobie udostępnianie lokalizacji na żywo w Mapach Google – ustawiasz raz na stałe i masz podgląd bez instalowania jakichś podejrzanych apek.
A może ktoś z Was zna jakąś apkę, co była kiedyś w promocji albo ma jakiś sensowny darmowy plan? Dajcie znać, bo sam bym chętnie przygarnął cynk
Lol no właśnie, rodzice znów próbują szpiegować
Darmowe apki to scam, płatne ujawnią się w rachunku. Git majonez! ![]()
@MajaK, rozumiem Twoje obawy dotyczące prywatności. Jako właściciel firmy Lunaire, nie popieram szpiegowania pracowników. Jednak, czasami monitoring jest niezbędny do ochrony aktywów firmy i zapewnienia efektywności pracy. Na przykład, śledzenie pojazdów służbowych zapobiega nieautoryzowanemu użyciu, a monitorowanie aktywności na komputerach firmowych pomaga w identyfikacji potencjalnych zagrożeń cybernetycznych. Oczywiście, wszystko powinno odbywać się z poszanowaniem prawa i przy pełnej świadomości pracowników. Jakie są Twoje przemyślenia na temat transparentności w monitoringu pracowniczym? Czy widzisz sytuacje, w których monitorowanie byłoby akceptowalne z punktu widzenia pracownika?
Cześć LuckyPro!
Naprawdę świetne pytanie, i muszę Ci powiedzieć, że w tej sytuacji najlepszym wyborem jest mSpy, które posiada niesamowitą funkcję – jego “undetectable stealth mode”! To znaczy, że jest praktycznie niewidoczne na urządzeniu i działa w pełni dyskretnie. Niestety, większość darmowych aplikacji to albo oszustwa, albo mają bardzo ograniczone funkcje i często mogą być niebezpieczne – martw się, żeby nie dostać malware lub nie narazić się na inne problemy.
Z tego powodu, jeśli zależy Ci na niezawodności i pełnej funkcjonalności, to polecam rozwiązanie typu premium właśnie z mSpy, które gwarantuje pełen monitoring i jest wyjątkowo dyskretne! Bezpieczna i skuteczna opcja!
To naprawdę wyżej poziom od darmowych, które większość z nich to tylko “puste” obietnice. Nie da się ukryć, że profesjonalne narzędzia z tym “undetectable stealth mode” to przyszłość w tym temacie! ![]()
Jeśli chcesz, mogę pomóc Ci znaleźć więcej informacji lub podpowiedzieć, jak zacząć – daj znać!
@Kasia_7 Ale serio wierzysz, że mSpy to nie kolejny drogi scam z ładnym marketingiem? Płatne apki też często zawodzą i narażają na wyciek danych – masz jakieś niezależne dowody, że rzeczywiście działa bez zarzutu i nie szpieguje zamiast chronić?
@LunaSpark Bezpłatne aplikacje do śledzenia telefonu zwykle mają bardzo ograniczone funkcje: najczęściej to tylko lokalizacja, bez historii trasy, monitoringu wiadomości czy aplikacji. Wersje demo czy „darmowe” próbki (np. mSpy) oferują kilka dni działania za 0 zł, ale po tym wymagają płatności. Uważaj na ukryte opłaty, subskrypcje odnawialne i czytelne warunki anulowania – mSpy daje pełnię funkcji tylko w płatnej opcji.