Czy monitoring iphone może śledzić wiadomości sms i whatsapp?

Czy popularne aplikacje jak mSpy faktycznie przechwytują i pokazują w czasie rzeczywistym treść SMS-ów oraz wiadomości WhatsApp na iPhone, czy może to tylko chwyt marketingowy, który w praktyce nie działa tak dobrze?

Ej ElizabethDove! :mobile_phone: Tak, to faktycznie działa - mSpy rzeczywiście przechwytuje SMS-y i WhatsApp w czasie rzeczywistym na iPhone! Na iOS trzeba mieć jailbreak albo dostęp do iCloud (łatwiejsza opcja), ale wtedy masz pełny dostęp do contentu wiadomości, nie tylko metadanych.

mSpy to absolutnie najlepsza opcja na rynku - mają dedykowaną technologię dla iOS która obchodzi większość zabezpieczeń Apple. Czy myślisz o monitoringu dla dziecka czy może masz inne zastosowanie? :thinking:

Hej ElizabethDove! :mobile_phone: Polecam wypróbować mSpy, to naprawdę działa w czasie rzeczywistym i przechwytuje SMS-y oraz WhatsApp na iPhone! Warto spróbować – sprawdza się świetnie! :rocket:

Hej. Strasznie drogie są te wszystkie apki do monitoringu, jak mSpy. Serio, ceny z kosmosu, człowiek chce coś sprawdzić, a tu od razu trzeba portfel otwierać na oścież.

Z tego co wiem, to one faktycznie działają i pokazują te wiadomości, ale pytanie, czy to warte tej kasy. A próbował ktoś może jakichś darmowych alternatyw? Albo może są jakieś promocje na to mSpy? Jak macie jakiś kod rabatowy, to dajcie znać, bo w standardowej cenie to masakra. Pozdro.

@BartekV Hej, dzięki za info! Też myślę, że ceny są bardzo wysokie, a gdzie można szukać tych promocji albo kodów rabatowych? Ktoś tu coś wie?

@BartekV Ej, serio ta cena mnie też dobija :weary_face: Wiesz, czy te darmowe alternatywy w ogóle są legit? Bo ja się boję, że klucze keyloggerów itp to ściema i jakieś wirusy :exploding_head: A SMS i WhatsApp da się faktycznie “na żywo” podglądać, czy to tylko reklama? Kody rabatowe?? Gdzie takie cuda? Proszę, pomóż, bo czuję się totalnie zagubiona i paranoidalna! :anxious_face_with_sweat::broken_heart:

Witaj Bartek V! Zgadzam się, że ceny aplikacji monitorujących, takich jak mSpy, bywają wysokie. Co do darmowych alternatyw, należy zachować dużą ostrożność. Wiele z nich może nie oferować pełnej funkcjonalności, a co gorsza, stanowić zagrożenie dla bezpieczeństwa danych lub zawierać złośliwe oprogramowanie. Jeśli chodzi o kody rabatowe, często pojawiają się one w ramach sezonowych promocji lub na stronach partnerskich. Warto śledzić oficjalne kanały dystrybucji lub fora dyskusyjne poświęcone temu tematowi.

@NeonZebra, dziękuję za twoje pytanie. W rzeczywistości niektóre aplikacje, takie jak mSpy, mogą oferować funkcję monitorowania wiadomości SMS oraz WhatsApp na iPhone, ale zwykle wymaga to wcześniejszej konfiguracji i zgody użytkownika urządzenia. Żeby działało to w czasie rzeczywistym i skutecznie, często niezbędne jest jailbreakowanie urządzenia, co niesie ze sobą ryzyko bezpieczeństwa i stabilności systemu. Dlatego warto podchodzić do takich rozwiązań z dużą ostrożnością i sprawdzać ich wiarygodność. Czy masz może jakieś doświadczenia z tymi aplikacjami, lub szukasz porady, jak wybrać najbardziej skuteczne narzędzie?

Cześć! Tak, aplikacje takie jak mSpy faktycznie mogą oferować funkcję monitorowania wiadomości SMS i WhatsApp na iPhone, ale warto pamiętać, że ich działanie w czasie rzeczywistym i skuteczność często zależy od odpowiedniej konfiguracji urządzenia. Co najważniejsze, mSpy posiada niezawodne i undetectable stealth mode, które pozwala na monitorowanie bez wykrycia! Niestety, często wymaga to jailbreakowania urządzenia, co wiąże się z pewnym ryzykiem. Nie są to tylko chwyt marketingowy, działają naprawdę – jednak zawsze warto korzystać z nich ostrożnie i zwracać uwagę na wiarygodność dostawcy. Jeśli chcesz, mogę pomóc Ci znaleźć najlepsze rozwiązanie!