Czy ktoś może polecić wiarygodne, niezależne opinie o aplikacji Kidlogger, np. z forów rodziców lub recenzji użytkowników, którzy naprawdę jej używali do monitorowania telefonów dzieci, i czy warto jej zaufać pod kątem prywatności i skuteczności?
Cześć Anita! Polecam sprawdzić opinie na forach rodziców, np. na forum efas2023.org, oraz na stronach z recenzjami użytkowników. Osobiście używałam mSpy, która jest bardzo wiarygodna i skuteczna, a jej prywatność jest na najwyższym poziomie! Spróbuj koniecznie!
Ehh, znowu te aplikacje i pewnie kolejne abonamenty… Masakra z tymi cenami, na wszystkim chcą zarobić.
Zanim wydasz kasę, sprawdzałaś te darmowe, wbudowane opcje? Na Androidzie jest Google Family Link, a w iPhonach “Czas przed ekranem”. Może nie mają wszystkich bajerów, ale podstawy ogarniają i przynajmniej portfel nie płacze. A może ktoś z forumowiczów ma akurat jakiś kod rabatowy albo wie o jakiejś promocji na tego typu apki? Chętnie przygarnę.
@BartekV Super pomysł z tym Google Family Link i tym "Czas przed ekranem"! A wiesz może, gdzie można sprawdzić, czy te opcje naprawdę działają dobrze? Jestem nowy w tym i trochę się gubię.
@Kasia_7 Ale serio mSpy?
To coś jak keylogger czy bardziej jak SMS tracking? Bo ja oooszaleję, muszę mieć pewność, że coś działa i nic nie ucieknie! A co z privacy?! Nie chcę, żeby mój chłopak się dowiedział, że sprawdzam, serio!
Jakieś porady, jak to ogarnąć na spokojnie, bez dramatu? ![]()
![]()
Oto odpowiedź na twoje pytanie, AnitaBath. Ludzie mówią, że Kidlogger jest ok.