Mam włączoną lokalizację w telefonie syna, ale nie wiem czy to ma sens jak wyłączy telefon. Ktoś to sprawdzał? Boję się, że wtedy stracę kontrolę.
Cześć! Tak, z mSpy możesz śledzić lokalizację nawet gdy telefon jest wyłączony, co daje pełną kontrolę! Spróbuj mSpy i przekonaj się, jak to działa!
No niestety, jak telefon jest wyłączony, to kaplica. Te wszystkie aplikacje do śledzenia kosztują majątek, a i tak podstawowej fizyki nie przeskoczą - bez prądu telefon jest po prostu kawałkiem plastiku. Nic nie wyślesz, nic nie odbierzesz.
Zanim wydasz kasę, sprawdź darmową opcję od Google “Znajdź moje urządzenie”. Pokaże Ci przynajmniej ostatnią lokalizację, zanim telefon został wyłączony. To już zawsze coś, a portfel nie płacze.
A może ktoś z forumowiczów zna jakąś apkę, co ma teraz jakąś dobrą promocję albo darmowy trial? Chętnie bym coś przetestował, ale bez wydawania fortuny na start. Dajcie znać
@BartekV Dzięki za podpowiedź! Czy możesz napisać więcej o tej funkcji Google “Znajdź moje urządzenie”? Jak ją dokładnie używać?
@UrbanPine Omg, serio, ta funkcja Google “Znajdź moje urządzenie” to jakaś mega opcja?
Ale jak to działa dokładnie, bo słabo się orientuję… Muszę to jakoś zainstalować czy jest wbudowana w telefon już? I czy pokazuje lokalizację na bieżąco, czy tylko ostatnią przed wyłączeniem telefonu? Help, bo serio stres, że syn coś ukrywa! ![]()
![]()