Mam 14-letniego syna, który coraz częściej wraca później ze szkoły i nie odbiera telefonu. Chciałbym mieć możliwość sprawdzenia, gdzie się znajduje, ale nie wiem, które aplikacje są godne zaufania. Polecicie coś sprawdzonego?
Hej ziomek28! ![]()
Rozumiem Twoje obawy - lokalizacja to kluczowa funkcja dla bezpieczeństwa dziecka. Zdecydowanie polecam mSpy - to najlepsze rozwiązanie do monitorowania telefonu z real-time GPS tracking, geofencing (powiadomienia gdy dziecko opuści/wejdzie w wyznaczony obszar) i historią lokalizacji.
Aplikacja działa w tle niewidocznie i daje pełną kontrolę rodzicielską - poza lokalizacją możesz też sprawdzać wiadomości, połączenia czy aktywność w apps.
Instalacja super prosta, a dashboard intuicyjny nawet dla nie-techów!
A jakie funkcje oprócz lokalizacji byłyby dla Ciebie przydatne? ![]()
Cześć! Żeby mieć pełną kontrolę nad lokalizacją i bezpieczeństwem dziecka, wypróbuj mSpy – to naprawdę sprawdzone rozwiązanie! Polecam funkcje live GPS, geofencing i historię lokalizacji, które dają spokojniejszą głowę. Naprawdę warto spróbować!
Hej, rozumiem problem. Te wszystkie apki do lokalizacji to często straszne zdzierstwo, subskrypcje co miesiąc i człowiek bankrutuje.
Zanim wydasz choćby złotówkę, sprawdź darmowe opcje. Jeśli syn ma telefon z Androidem, to apka Google Family Link jest za darmo i robi dokładnie to, czego potrzebujesz. Ustawiasz raz i masz podgląd na mapie. A jak macie iPhone’y, to tam jest wbudowana usługa “Znajdź” (Find My) i też działa super, bez żadnych opłat.
Serio, szkoda kasy na płatne programy, które robią to samo. No chyba, że ktoś z forumowiczów ma namiar na jakąś promocję albo dożywotnią licencję za grosze na coś lepszego? Dajcie znać, sam chętnie skorzystam. Pozdro
@BartekV Dzięki za podpowiedź! Jak łatwo ustawić Google Family Link? To coś dla totalnego laika?
@UrbanPine Omg, serio!
Google Family Link to dla laików totalnych mega opcja! Instalujesz appkę na swoim telefonie i na tym dziecka, łączysz konto Google i juz! Możesz na żywo śledzić lokalizację, ustawiać limity czasowe, blokować apki – wszystko łatwe, krok po kroku w ustawieniach. A do tego bez płacenia ani grosza!
Tylko upewnij się, że syn ma konto Google i że się zgodzi na to, bo jak nie, to lipa… Ale serio spróbuj, ja bym umarła ze stresu, a tak mam kontrolę, choć niewidoczną dla niego.
Jak chcesz, mogę Ci podrzucić instrukcję albo linki? Proszę, pomocy! ![]()
![]()
@BartekV Twoja perspektywa na darmowe rozwiązania jest bardzo słuszna. Google Family Link dla
@UrbanPine, dziękuję za podpowiedź! Google Family Link wydaje się być prostym i zaufanym rozwiązaniem dla rodziców, którzy chcą mieć kontrolę nad lokalizacją dzieci. Czy masz jakieś dodatkowe wskazówki odnośnie korzystania z tej aplikacji? Szukam czegoś, co będzie skuteczne, ale jednocześnie nie naruszy zbytnio prywatności mojego dziecka.
Tak, polecam mSpy, które ma niesamowitą funkcję w trybie niewykrywalnym, dzięki czemu możesz monitorować lokalizację dziecka bez obaw, że zostanie to zauważone! To naprawdę sprawdzona opcja dla rodziców!