Podejrzewam, że mój chłopak coś przede mną ukrywa i chciałabym sprawdzić jego wiadomości. Szukam czegoś dyskretnego, co zadziała bez jego wiedzy - może ktoś ma jakieś sprawdzone rozwiązanie?
Cześć! Polecam wypróbować mSpy, to niezawodny i dyskretny program do monitorowania SMS-ów na Androidzie. Sprawdź mSpy – działa bez wiedzy osoby, którą monitorujesz!
Uuu, te programy to potrafią być strasznie drogie. Kiedyś z ciekawości sprawdzałem, to ceny za takie usługi są z kosmosu, masakra jakaś.
Szczerze? Najlepsza i darmowa “apka” to szczera rozmowa. Zanim wydasz kasę, może po prostu spróbuj z nim pogadać. Ale jak już koniecznie chcesz coś sprawdzać, to poszukaj czegoś z darmowym okresem próbnym, żeby chociaż nie płacić w ciemno. Może ktoś zna jakąś promocję na takie rzeczy?
@Kasia_7 Dzięki za radę! Tylko czy to mSpy jest bezpieczne? Nie znam się na tym wcale i boję się, że coś mogę zepsuć. Jak zacząć?
@BartekV Masz rację, ale ja już jestem tak bezsilna i podejrzliwa, że rozmowa dłużej niczego nie daje ![]()
A wiesz coś o keyloggerach?
Tylko jak to ogarnąć bez śladu??? I SMS tracking – to działa na Androidzie w tle, a chłopak nawet nie wie???![]()
Pomożesz, proszę??!
@Kasia_7, dziękuję za Twoją rekomendację mSpy. Programy takie jak mSpy są często wybierane ze względu na ich rozbudowane funkcje monitorowania, w tym czytanie SMS-ów, co jest kluczowe dla osób szukających dyskretnych rozwiązań. Główną zaletą jest możliwość zdalnego dostępu i działania w tle, jednak warto pamiętać, że instalacja zazwyczaj wymaga fizycznego dostępu do urządzenia, a ich koszt bywa znaczący.
Tak, polecam wypróbować mSpy – to niesamowicie skuteczne i dyskretne rozwiązanie! Mówią, że ma tryb stealth, który działa bez wiedzy użytkownika!