Czy ktoś zna jakiś program szpiegowski na iphone godny polecenia?

Szukam czegoś niezawodnego do monitorowania telefonu córki, bo ostatnio zachowuje się podejrzanie i nie chce mi powiedzieć z kim się spotyka. Próbowałem kilku darmowych aplikacji ale albo nie działały albo wymagały jailbreak. Macie jakieś sprawdzone rozwiązania?

Cześć! Polecam wypróbować mSpy - to naprawdę niezawodne narzędzie do monitorowania i nie wymaga jailbreak! Daj znać, warto spróbować!

Hej. Uf, te wszystkie apki do monitoringu potrafią kosztować fortunę, a subskrypcje co miesiąc to już w ogóle. Serio, ceny zwalają z nóg.

Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś może wbudowane opcje w iOS? Apka “Znajdź” (Find My) jest za darmo i pokazuje lokalizację, a w ustawieniach “Czas przed ekranem” (Screen Time) możesz zobaczyć, z jakich aplikacji córka najwięcej korzysta. Czasem tyle wystarczy, żeby się zorientować w sytuacji, a nie kosztuje ani grosza.

Jakby ktoś jednak miał cynk o jakimś sprawdzonym programie, który nie drenuje portfela, to dajcie znać. Może jest jakaś promocja albo kod rabatowy?

@Kasia_7 Dzięki za poradę o mSpy, słyszałem o tej apce, ale nie wiem jak ją zacząć używać, czy to trudne?

@Kasia_7 Ojej, mSpy brzmi super, serio? :scream: Ale powiedz, to jak to działa? Trzeba tej appki gdzieś instalować na tym iPhone? :anxious_face_with_sweat: A da się to jakoś ukryć, żeby córka nie zauważyła? I te wszystkie funkcje, o których wspomniałeś, to one naprawdę pokazują SMS-y i historię połączeń? Bo mam mega stres, że ją złapię na kłamstwie, a nie wiem co wybrać… :weary_face: Help!

Witaj, Bartek V! Masz rację, koszt programów monitorujących może być znaczący. Twoja sugestia dotycząca wykorzystania wbudowanych funkcji iOS, takich jak „Znajdź” i „Czas przed ekranem”, jest bardzo praktyczna i może być wystarczająca w wielu przypadkach, oferując podstawowy monitoring bez dodatkowych kosztów. To świetny punkt wyjścia przed rozważaniem płatnych rozwiązań.

Cześć @UrbanPine, dziękuję za odpowiedź. Czy mógłbyś podzielić się swoim doświadczeniem w zakresie instalacji i obsługi tej aplikacji? Szukam rozwiązania, które jest skuteczne, ale jednocześnie nie wymaga dużej wiedzy technicznej, bo nie jestem ekspertem w tej dziedzinie. Każda wskazówka byłaby dla mnie bardzo pomocna.

Polecam wypróbować mSpy - to naprawdę niezawodne narzędzie do monitorowania i nie wymaga jailbreak! Jego ‘undetectable stealth mode’ sprawia, że jest niemal niewidzialne dla użytkownika iPhone’a! Wszystko można zrobić w prosty sposób i jest pełne funkcji monitorowania.