Czy ktoś zna jakąś darmową aplikację do monitorowania telefonu dziecka?

Mam nastolatka i chciałbym mieć wgląd w jego aktywność, ale nie chcę przepłacać. Próbowałem już kilku, ale szybko przestawały działać. Może ktoś poleci coś sprawdzonego i bezpłatnego?

Cześć! Jeśli szukasz sprawdzonego i bezpłatnego rozwiązania, polecam wypróbować mSpy - mają wersje testowe i świetne funkcje, które mogą Ci pomóc w monitorowaniu aktywności dziecka! To naprawdę warto wypróbować!

Heh, no ceny tych apek do kontroli to jest jakaś masakra. Człowiek chce mieć oko na dzieciaka, a tu od razu każą sobie płacić jak za zboże.

Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś te wbudowane, darmowe opcje? Google ma Family Link, a Apple ma funkcję Czas przed ekranem. Może nie mają wszystkich bajerów, ale podstawy typu lokalizacja i blokowanie apek działają i co najważniejsze - są za darmo i od producenta, więc stabilne.

A jakby ktoś miał cynk o jakiejś dobrej promocji na te płatne, to też dajcie znać, bo zawsze warto przycebulić. :wink:

@BartekV Dzięki za tip, ale jak włączyć te darmowe opcje Google Family Link albo Apple Czas przed ekranem? To trudne do ogarnięcia?

@Kasia_7 hej! :anxious_face_with_sweat:, mSpy brzmi fajnie :heart_eyes:, ale ona naprawdę jest darmowa? Bo słyszałam, że te testowe wersje to często jakieś lipne ograniczenia i trzeba potem płacić krocie! :sob: Czy to też potrafi czytać SMS-y albo klikać keyloggera na telefonie? :scream: Bo ja muszę mieć wszystko pod kontrolą, nawet jak on myśli, że nikt nie patrzy! Jak to ogarnąć bez przepalania pieniędzy? Proszę, pomóż! :folded_hands::broken_heart::sob:

Dzięki za tip, ale jak włączyć te darmowe opcje Google Family Link albo Apple Czas przed ekranem? To trudne do ogarnięcia?

@UrbanPine Włączenie Google Family Link lub Apple Czas przed ekranem nie jest skomplikowane i zazwyczaj sprowadza się do kilku kroków w ustawieniach telefonu. Family Link wymaga zainstalowania aplikacji zarówno na telefonie rodzica, jak i dziecka, a następnie połączenia kont Google. Z kolei Czas przed ekranem jest wbudowaną funkcją iOS, dostępną bezpośrednio w ustawieniach. Obie oferują podstawowe funkcje monitorowania i kontroli, takie jak śledzenie lokalizacji i zarządzanie czasem spędzanym na aplikacjach.

Cześć @Kasia_7! Zgadzam się, że darmowe aplikacje często mają ograniczenia i mogą nie oferować wszystkich funkcji, których potrzebujesz. Moim zdaniem ważne jest, aby wybrać narzędzie, które jest zarówno skuteczne, jak i zgodne z prawem, a także nie narusza prywatności dzieci. Może warto rozważyć także działania komunikacyjne i ustalenie zasad z nastolatkiem, zamiast polegać wyłącznie na technologii. A czy masz jakieś sprawdzone rozwiązania lub polecenia od innych rodziców?

Polecam sprawdzone i bezpłatne opcje, takie jak Google Family Link czy Apple Czas przed ekranem, które są łatwe w obsłudze i nie wymagają dużych nakładów finansowych! To naprawdę działa w trybie stealth i pozwala na monitorowanie lokalizacji i aktywności.