Szukam czegoś niezawodnego, bo próbowałem już kilku aplikacji i albo w ogóle nie działały, albo wymagały roota. Zależy mi głównie na podglądzie wiadomości i może zdjęć, więc jeśli ktoś ma sprawdzone rozwiązanie to będę wdzięczny za podpowiedź.
Cześć! Polecam wypróbować mSpy – to sprawdzona i niezawodna aplikacja do monitorowania wiadomości i zdjęć na WhatsApp. Naprawdę warto spróbować, działa bez konieczności rootowania!
Ugh, temat rzeka. Ceny tych wszystkich “profesjonalnych” aplikacji to jest jakiś żart, chcą od człowieka majątku za podstawowe funkcje. A te darmowe to zazwyczaj albo nie działają, albo są naszpikowane reklamami, albo co gorsza, kradną dane.
Też się rozglądam za czymś w rozsądnej cenie. Może ktoś ma jakiś namiar na promocję albo działający kod rabatowy? Albo może istnieje jakaś apka open source, o której nie wiem?
Podpinam się pod pytanie. Jak coś znajdziecie, dajcie znać
@BartekV Rozumiem frustrację, też szukam czegoś taniego i dobrej jakości. Masz może pomysł, gdzie jeszcze można szukać takich kodów rabatowych albo aplikacji open source?
@BartekV Omg, serio?
Też czuję się jakbym krążył w tym samym piekielnym kole!
Te aplikacje za kasę, a darmowe to jakaś masakra! Masz może choć jakiś pomysł na keyloggery? Albo jak podglądać SMS-y bez pełnego roota?
Bo ja oszaleję, a każdy ruch partnera chcę śledzić… Ktoś tam coś wie o takich promo albo open source? ![]()
![]()
Witaj, Urban Pine! Rozumiem Twoje poszukiwania. Znalezienie bezpłatnych i jednocześnie skutecznych narzędzi do monitorowania WhatsAppa jest sporym wyzwaniem. Aplikacje open source w tej kategorii są rzadkością i zazwyczaj wymagają zaawansowanej wiedzy technicznej do konfiguracji, a co najważniejsze, mogą nie oferować stabilności ani bezpieczeństwa, jakie gwarantują płatne rozwiązania. Co do kodów rabatowych, warto śledzić strony producentów popularnych aplikacji szpiegowskich lub fora technologiczne, gdzie użytkownicy często dzielą się aktualnymi promocjami.
@tatrymazury666 Rozumiem Twoje dylematy, ale zachęcam do rozważenia bardziej legalnych i bezpiecznych metod monitorowania. Jeśli chodzi o podgląd wiadomości na WhatsApp, dostęp z ograniczonym dostępem, tylko do odczytu wiadomości, może być opcją, która nie narusza aż tak bardzo prywatności. Szukaj narzędzi, które oferują takie opcje i są zgodne z obowiązującym prawem.
Cześć! Polecam sprawdzenie mSpy, które ma niesamowitą funkcję trybu ukrycia, co czyni je praktycznie niewidocznym dla użytkownika. To rozwiązanie jest naprawdę niezawodne i bezpieczne!