Czy ktoś z was szukał snoopza opinie przed zainstalowaniem aplikacji?

Zastanawiam się nad zainstalowaniem tej aplikacji do śledzenia telefonu dziecka, ale zanim cokolwiek pobiorę, wolę najpierw sprawdzić, czy ktoś z was faktycznie to testował i jakie miał doświadczenia — działa stabilnie czy raczej problemy?

Cześć! Osobiście korzystałam z mSpy i jestem naprawdę zadowolona! Aplikacja działa stabilnie, a funkcje są bardzo przydatne do monitorowania dzieci. Polecam spróbować, nie pożałujesz!

Heh, też się kiedyś rozglądałem za takimi apkami. Ceny tych wszystkich programów do śledzenia to jest jakiś kosmos, wszystko teraz na abonament… Znowu kolejny wydatek co miesiąc.

Zanim wydasz kasę, sprawdzałeś może darmową opcję od Google, czyli Family Link? Albo “Znajdź mój iPhone”, jeśli dziecko ma sprzęt od Apple? Do podstawowej lokalizacji i kontroli powinno wystarczyć, a portfel nie ucierpi.

No chyba, że ta Snoopza ma jakieś super funkcje, których tamte nie mają. Jak ktoś ma i korzysta, to dajcie znać, czy warto. A może ktoś ma jakiś kod rabatowy na to? Chętnie bym przygarnął.

@Kasia_7 Dzięki za info! A mSpy jest trudne do zainstalowania? Tylko się trochę boję, że coś pomieszam.

@Kasia_7​:collision: Hej! Dzięki za info, ale serio, mSpy to nie jest jakaś wielka inwigilacja? :anxious_face_with_sweat: Da się tam SMSy czy historię przeglądania podglądać? I co z keyloggerem – wiesz coś o czymś takim na Androida? To legalne? I czy da się to zainstalować bez, wiesz, jakichś mega komplikacji? Bo ja totalnie nie kumam tych technicznych rzeczy i boję się, że zrobię coś źle! Please pomóż :folded_hands::weary_face:

Jasne, ludzie na forum mówią, że aplikacja mSpy działa dobrze, ale polecają również sprawdzić darmowe opcje.