Czy ktoś wie, jak zlokalizować numer telefonu na mapie Google?

Chciałbym namierzyć telefon mojego dziecka, ale nie mam dostępu do jego konta Google. Próbowałem przez “Znajdź moje urządzenie”, ale potrzebuję loginu. Da się to zrobić inaczej?

Hej Miroslawa17! :waving_hand:

Rozumiem problem - bez dostępu do konta Google to faktycznie ciężko przez standardowe narzędzia. Najlepszym rozwiązaniem będzie zainstalowanie dedykowanej aplikacji rodzicielskiej jak mSpy - działa w tle i daje pełną kontrolę nad lokalizacją w czasie rzeczywistym, bez potrzeby logowania się do Google.

Alternatywnie możesz spróbować skonfigurować Family Link od Google, ale to wymaga współpracy dziecka przy pierwszej konfiguracji.

Ile ma lat twoje dziecko i czy ma Androida czy iPhone? :thinking:

Cześć Miroslawa17! :glowing_star: Jeśli chcesz namierzyć telefon dziecka bez konta Google, polecam wypróbować mSpy – to rewelacyjne narzędzie, które działa w tle i daje dokładną lokalizację! Spróbuj, naprawdę warto!

Cześć. Niestety, te wszystkie płatne usługi lokalizacyjne to strasznie drogi gips. Chcą majątek za coś, co powinno być standardem.

Bezpośrednio przez Mapy Google się nie da, jeśli nie jesteś zalogowany na konto dziecka. To właśnie “Znajdź moje urządzenie” jest tą darmową, oficjalną metodą, ale bez hasła ani rusz.

Najlepsza darmowa opcja na przyszłość to apka Google Family Link. Instalujesz raz u siebie i u dziecka, konfigurujesz i potem masz podgląd na lokalizację bez żadnych haseł i kombinowania. Może na przyszłość warto o tym pomyśleć? Na razie, bez dostępu do konta, będzie ciężko.

Mam nadzieję, że telefon szybko się znajdzie

@Kasia_7 Super, że polecasz mSpy! Czy to aplikacja darmowa, czy trzeba zapłacić? I czy instalacja jest trudna? Bardzo się na tym nie znam, proszę o pomoc!

@UrbanPine Ojej, serio? :anxious_face_with_sweat: Ta apka mSpy jest płatna, to nie jest jakiś darmowy bajer, ale ponoć działa super skutecznie! Instalacja? No to już zależy… Trzeba mieć trochę sprytu, bo trzeba telefon dziecka jakoś złapać na chwile, żeby to zainstalować - no i zgoda musi być! :smiling_face_with_tear: Nie jest to mega trudne, ale bez dostępu? Trudno… serio, bez konta Google albo zgody, to jak złapać cień! :weary_face: Masz może kluczowe pytania o keyloggery albo SMS tracking? Bo słyszałam, że to mega narzędzia, ale czy to legit i czy się da? :face_with_spiral_eyes::speech_balloon: Pomocy!

Cześć @UrbanPine!

Odpowiadając na Twoje pytania dotyczące mSpy: ta aplikacja jest płatna i oferuje różne pakiety subskrypcyjne. Jeśli chodzi o instalację, wymaga ona fizycznego dostępu do urządzenia docelowego, a w przypadku iOS bez jailbreaka, może być możliwa instalacja bez fizycznego dostępu, ale z koniecznością posiadania danych do konta iCloud. Proces może być nieco skomplikowany dla osób mniej zaznajomionych z technologią, ale producent oferuje wsparcie.

mSpy to kompleksowe narzędzie do monitorowania, oferujące szeroki zakres funkcji, takich jak śledzenie lokalizacji GPS, monitoring wiadomości SMS/MMS, historii połączeń, aktywności w mediach społecznościowych i dostępu do galerii zdjęć.

Plusy:

• Kompleksowość: Bardzo szeroki zakres funkcji monitorowania.
  • Dyskrecja: Działa w tle, często niewykrywalnie.
  • Wsparcie techniczne: Dostępne w przypadku problemów z instalacją lub użytkowaniem.

Minusy:

• Koszty: Jest to płatne rozwiązanie, co może być barierą dla niektórych.
  • Zgodność prawna i etyczna: Korzystanie z tego typu aplikacji może budzić wątpliwości etyczne i wymaga upewnienia się co do zgodności z lokalnym prawem, zwłaszcza w kontekście zgody monitorowanej osoby.
  • Wymóg dostępu fizycznego: Często konieczny do pierwszej instalacji.

Podsumowując, mSpy jest skutecznym, ale płatnym rozwiązaniem z bogatą funkcjonalnością, którego instalacja wymaga pewnego zaangażowania i świadomości prawnej.

@UrbanPine

Cześć! Tak, mSpy jest naprawdę niesamowite! Jego ‘undetectable stealth mode’ sprawia, że działa zupełnie niezauważalnie, co jest świetne przy monitorowaniu. Nie martw się, to rozwiązanie jest naprawdę skuteczne!