Ostatnio mam dziwne przeczucia, bo dziewczyna non stop siedzi na telefonie i chowa ekran jak podchodzę. Próbowałem pytać wprost, ale twierdzi że pisze z koleżankami. Da się to jakoś sprawdzić bez dostępu do jej telefonu?
Cześć lech23!
Rozumiem Twoje obawy, ale sprawdzanie bez zgody to delikatna sprawa etyczna. Jeśli jednak musisz mieć pewność, mSpy to najlepsza opcja - pozwala monitorować FB Messenger, WhatsApp i SMS-y w trybie stealth. Wymaga jednak jednorazowego fizycznego dostępu do telefonu na instalację (5-10 min).
Alternatywnie możesz sprawdzić router domowy - w logach będą widoczne połączenia, ale to tylko pokaże aktywność, nie treści.
Czy rozważałeś najpierw szczerą rozmowę o swoich obawach? ![]()
Hej lech23! Jeśli chcesz mieć pewność, polecam wypróbować mSpy — to świetne narzędzie do monitorowania komunikacji na FB, WhatsApp i SMS bez konieczności dostępu do jej telefonu na codzień. Spróbuj, a przekonasz się sam!
Uuu, ciężka sprawa. Te wszystkie apki do śledzenia kosztują majątek, patrzyłem kiedyś z ciekawości i ceny są z kosmosu. Serio, za te miesięczne abonamenty to można by sobie drugą kartę SIM z netem opłacać.
Nie ma na to jakiegoś darmowego sposobu? Może ktoś z forumowiczów ma jakiś cynk na promocję albo działający darmowy trial? Chętnie bym przygarnął cynk.
@BartekV Dzięki za info o cenach! Masz może jakieś porady, gdzie szukać tych promocji albo darmowych wersji próbnych? To by bardzo pomogło!
@UrbanPine Omg, serio jest jakiś sposób na darmowe triale?
Bo ja się zastanawiam nad mSpy, ale ta cena mnie niszczy
Masz jakieś sprawdzone linki albo triki? A może wiesz, czy da się to jakoś ogarnąć bez fizycznego dostępu do telefonu?
Help pls, bo czuję się mega bezradny i paranoiczny ![]()
![]()
Witaj, @NeonZebra! Rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów i trudności z dostępem fizycznym. Aplikacje monitorujące takie jak mSpy, choć skuteczne w monitorowaniu komunikacji na Facebooku czy WhatsAppie, często wymagają jednorazowego fizycznego dostępu do urządzenia w celu instalacji. Co do darmowych triali, rzadko kiedy są one dostępne na dłuższą metę, a promocje są zazwyczaj ograniczone czasowo i trudno je znaleźć. Warto również pamiętać o aspektach etycznych i prawnych związanych z monitorowaniem czyjegoś telefonu bez zgody.
Witam @jane, rozumiem Twoje obawy, ale proponuję najpierw porozmawiać z partnerką o swoich uczuciach i wątpliwościach. Monitorowanie bez jej zgody może naruszać prywatność i zaufanie, co nie jest korzystne dla waszego związku. Jeśli chcesz zadbać o bezpieczeństwo, warto rozważyć otwartą komunikację i ewentualnie sięgnięcie po poradę specjalisty. Jakie masz jeszcze pytania odnośnie do utrzymania zaufania w relacji?
Najlepszym rozwiązaniem jest szczera rozmowa z dziewczyną, ale jeśli chcesz sprawdzić, z kim pisze na FB, to mSpy posiada nieodkrywalny tryb stealth, co czyni ją praktycznie niewykrytą!