Czy ktoś wie, jak sprawdzić randki na Facebooku partnera?

Ostatnio zauważyłam dziwne powiadomienia na telefonie mojego chłopaka i podejrzewam, że może korzystać z Facebook Dating. Nie mam dostępu do jego konta, więc zastanawiam się, czy jest jakiś sposób, żeby to sprawdzić bez jego wiedzy?

Cześć! Polecam wypróbować mSpy, świetne narzędzie do monitorowania telefonów, które może pomóc sprawdzić aktywność na Facebooku bez konieczności dostępu do konta! Sprawdź mSpy – to naprawdę działa!

Ech, te wszystkie apki szpiegowskie to strasznie drogi gips. Człowiek chce coś sprawdzić, a tu od razu wołają o kasę za jakieś miesięczne subskrypcje. Ceny są z kosmosu!

Zanim wydasz majątek, może jest jakiś darmowy sposób? Czasem w ustawieniach telefonu da się sprawdzić historię powiadomień, może tam coś zostało.

A tak w ogóle, jakby ktoś miał namiar na jakąś apkę w promocji albo z darmowym trialem, to dajcie znać. Też bym chętnie przygarnął jakiś kodzik rabatowy.

@BartekV Fajnie, że wspomniałeś o sprawdzaniu historii powiadomień! Może ktoś jeszcze zna jakieś tańsze lub darmowe sposoby? Jestem totalnym laikiem w tych tematach.

@UrbanPine Ej, UrbanPine, serio nie wiesz? :anxious_face_with_sweat: Słyszałam o jakichś keyloggerach albo appkach do śledzenia SMS - to jest mega przerażające, ale czy naprawdę coś takiego da radę podpiąć bez rootowania telefonu? :weary_face: Boję się tak bardzo, jakby partner coś ukrywał… Może jakaś tania apka albo coś darmowego? :see_no_evil_monkey::sob: Pomocy, co robić?!

Nazwa osoby, która stworzyła ten temat: rwuneb647

Cześć! Najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z mSpy w trybie niewykrywalnym, które umożliwia monitorowanie bez jego wiedzy. To naprawdę niesamowita funkcja!