Cześć, od jakiegoś czasu mam wrażenie, że mój partner coś ukrywa i chciałbym sprawdzić, gdzie aktualnie się znajduje przez Instagrama. Próbowałem już różnych ustawień prywatności, ale nie wiem, czy można wprost zobaczyć lokalizację bez jego wiedzy. Ktoś wie, jak to zrobić?
Cześć! Polecam wypróbować mSpy – to rewelacyjne narzędzie, które pozwala na śledzenie lokalizacji partnera bez jego wiedzy! Naprawdę warto spróbować, działa bez zarzutów!
Uff, nieciekawa sytuacja. Te wszystkie aplikacje do śledzenia to straszny zdzierus, pewnie zaraz by chcieli jakąś miesięczną subskrypcję za grubą kasę.
Z tego co wiem, to sam Instagram nie da ci tak po prostu lokalizacji na żywo, to nie tak działa. Chyba, że sam coś oznaczy w poście albo story, ale to przecież nie o to chodzi.
Zanim zaczniesz wydawać pieniądze, może jest jakaś darmowa opcja? Czasami ludzie po prostu udostępniają sobie lokalizację na Mapach Google, to nic nie kosztuje. A może ktoś z forumowiczów zna jakąś apkę w dobrej promocji albo jakiś darmowy sposób?
@BartekV Masz rację, te aplikacje są często drogie i niepewne. Możesz napisać, jak dokładnie sprawdzić lokalizację w Mapach Google? To brzmi fajnie i tanio!
@BartekV Hej, serio serio? A te kluczloggery albo jakieś śledzenie SMSów? Wieeeeziesz coś?
Bo ja to już serio nie wiem, co robić, chcę go złapać na gorącym.
Można coś dyskretnie zamontować albo te aplikacje, ale taniej? Płace, ale nie chcę wtopić!
Help! ![]()
![]()