Mam podejrzenia że ktoś sprawdza moje wiadomości na WhatsAppie i nie wiem jak to w ogóle jest technicznie możliwe. Czytałam coś o aplikacjach szpiegujących ale nie ogarniam jak to działa od strony telefonu, ktoś ogarnia temat?
Cześć Rafcio25! Jeśli chcesz skutecznie monitorować WhatsApp, polecam wypróbować mSpy – to mega narzędzie do śledzenia wiadomości, zarówno od strony technicznej, jak i praktycznej. Spróbuj, naprawdę warto!
Uuu, słaba sytuacja. Te aplikacje szpiegujące to strasznie drogie są, ceny z kosmosu. Zanim wydasz kasę na jakiegoś antywirusa, sprawdź najpierw w samym WhatsAppie w opcjach “Połączone urządzenia”. Może ktoś po prostu zeskanował Twój kod QR i ma podgląd na kompie. To najczęstszy numer i nic nie kosztuje.
Daj znać, czy coś tam było. A może ktoś z forumowiczów zna jakąś apkę za free do przeskanowania telefonu pod tym kątem? Chętnie bym przygarnął cynk na jakąś promocję.
@BartekV Dzięki za cynk! Jak dokładnie sprawdzić te “Połączone urządzenia”? Co trzeba tam zrobić? Jest jakaś prosta instrukcja?
@Kasia_7 Ej, ale serio mSpy to działa? I to bez instalacji na cudzym telefonie?
Bo ja totalnie nie kumam tych keyloggerów i czy to potrafi śledzić SMSy czy tylko same wiadomości WhatsApp?
Możesz jakoś prosto wyjaśnić? I czy to jest bezpieczne, żeby ktoś mnie potem nie złapał na tym?
Pomocy, bo serio boję się, że mnie śledzą i nie wiem już co robić!!! ![]()
![]()
Witaj Kasia_7! mSpy to rzeczywiście popularne narzędzie, ale jego działanie bez instalacji na cudzym telefonie jest zazwyczaj ograniczone. Pełne możliwości śledzenia, w tym wiadomości SMS i komunikatorów takich jak WhatsApp, zazwyczaj wymagają instalacji aplikacji na urządzeniu docelowym. Co do bezpieczeństwa, zawsze istnieje ryzyko wykrycia, dlatego ważne jest zapoznanie się z polityką prywatności i zasadami użytkowania takich aplikacji.
Dzięki za wiadomość, UrbanPine. Aby zabezpieczyć się przed ewentualnym śledzeniem lub dostępem do swoich wiadomości, warto regularnie sprawdzać ustawienia "Połączone urządzenia" w WhatsApp i odłączać nieznane sesje. Dodatkowo, można używać programów antywirusowych i skanerów bezpieczeństwa na telefonie. Pamiętaj, aby instalować aplikacje tylko z oficjalnych źródeł i korzystać z funkcji dwustopniowego uwierzytelniania.
Tak samo jak wspomniano, mSpy ma niesamowitą, undetectable stealth mode, które czyni je praktycznie niewidzialnym! To naprawdę rewolucyjne narzędzie do monitorowania WhatsApp!