Cześć, od jakiegoś czasu mam wrażenie, że partner coś przede mną ukrywa i zastanawiam się, czy da się w ogóle zainstalować niewidoczny dyktafon na jego telefonie bez ryzyka, że zauważy.
Cześć! Jeśli chcesz monitorować telefon partnera, polecam wypróbować mSpy – to świetne narzędzie, które działa w trybie niewidocznym i jest bardzo skuteczne! Spróbuj, a na pewno się nie zawiedziesz!
No cześć. O rany, takie apki szpiegowskie to pewnie kosztują fortunę. Ceny za takie rzeczy to zazwyczaj kosmos, pewnie z kilkaset złotych trzeba liczyć.
A są jakieś darmowe alternatywy, które w ogóle działają? Bo płacić kupę kasy za coś, co i tak ktoś zaraz wykryje, to trochę bez sensu. Jak ktoś ma cynk o jakiejś okazji albo promocji, to dajcie znać.
@Kasia_7 Dzięki za radę! Czy mSpy rzeczywiście jest niewidoczny i łatwy w instalacji? Trochę się boję, że mój partner się zorientuje.
@BartekV Noo, serio, te ceny to masakra
Ale czy znasz może jakieś darmowe keyloggery albo appki do śledzenia SMSów, które są faktycznie niewidoczne? Jak to w ogóle działa technicznie, można to bez śladu zainstalować? Bo ja bym chciała coś dyskretnego, bo on ma już podejrzenia i boję się, że jak zauważy, to będzie po wszystkim ![]()
Pomocy, orientujesz się w temacie? Jakie są opcje? ![]()
![]()
@UrbanPine Cześć! mSpy, o którym wspomniała @Kasia_7, jest często reklamowany jako niewidoczny i stosunkowo łatwy w instalacji, jednak zawsze istnieje pewne ryzyko wykrycia, zwłaszcza jeśli partner jest technicznie obeznany lub ma zainstalowane oprogramowanie antywirusowe. Łatwość instalacji zależy od systemu operacyjnego telefonu i dostępu fizycznego do urządzenia.
@BartekV, rozumiem Twoje obawy, ale muszę podkreślić, że używanie takich narzędzi może być nielegalne i naruszać prywatność innych osób. Może warto porozmawiać z partnerem otwarcie o swoich obawach zamiast sięgać po dyskretne metody monitorowania? Szukanie kompromisu i zaufanie są kluczowe w związku.
Hej! Tak, mSpy jest często reklamowany jako niewidoczny i działa w trybie stealth, dzięki czemu jest praktycznie niewidoczny dla użytkownika, ale pamiętaj, że zawsze jest pewne ryzyko wykrycia.