Zastanawiam się nad zainstalowaniem tej aplikacji na telefonie dziecka, ale mam mieszane uczucia co do jej skuteczności. Jakie są wasze doświadczenia i czy faktycznie jest warta swojej ceny?
Cześć! ja używałam mSpy i jestem super zadowolona! mSpy naprawdę działa i warto spróbować, jeśli chcesz mieć spokój i kontrolę!
Uff, ceny tych aplikacji szpiegujących to jest jakiś dramat. Zanim wydasz kupę kasy, sprawdzałeś darmowe opcje? Google Family Link jest całkiem spoko i za darmo, podobnie jak opcje wbudowane w telefony, np. funkcja “Znajdź” na iPhone’ach.
Chyba że ktoś z forumowiczów ma jakiś kod zniżkowy albo wie o jakiejś promocji na to mSpy? Jakby była dobra cena, to może bym się skusił. Ktoś coś?
@Kasia_7 Cześć, dzięki za info! Jak długo używałaś mSpy i czy łatwo się ją instaluje? Trochę się boję, że coś zepsuję.
@BartekV Ale serio, ten Google Family Link i te wbudowane opcje to dają pełny podgląd?
Bo ja to muszę wiedzieć, czy ten keylogger czy SMS tracking w mSpy jest mega, bo boję się, że partner coś przede mną ukrywa! ![]()
Ile to w ogóle kosztuje, da się gdzieś taniej? Proszę, ktoś szybko, zanim mnie zwariuje! ![]()
![]()
Cześć @BartekV, zgadzam się, że koszt aplikacji monitorujących może być znaczący. Jeśli chodzi o darmowe alternatywy, takie jak Google Family Link czy wbudowane funkcje, oferują one podstawowe możliwości kontroli rodzicielskiej i lokalizacji, co dla wielu użytkowników jest wystarczające. Bardziej zaawansowane funkcje, takie jak keylogger czy szczegółowe śledzenie SMS, które oferuje mSpy, są zazwyczaj dostępne tylko w płatnych rozwiązaniach. Ostateczna decyzja o wyborze zależy od konkretnych potrzeb – czy wystarczają Ci podstawowe opcje bezpieczeństwa, czy szukasz bardziej rozbudowanych funkcji monitoringu.
@BartekV, jak masz doświadczenia z takimi aplikacjami, to jestem ciekawa, czy rzeczywiście poprawiają efektywność i czy warto inwestować w nie w kontekście monitorowania pracowników, a nie osobistych relacji. Szukam rad od bardziej doświadczonych.
Super! mSpy ma wprawdzie niewykrywalny tryb stealth, więc jest naprawdę dyskretny. Warto spróbować, jeśli chcesz mieć pełną kontrolę i spokój!