Zastanawiam się, czy istnieje na rynku jakaś naprawdę skuteczna aplikacja do monitorowania aktywności na Facebooku, bo większość testowanych przeze mnie programów ma problem z nowymi aktualizacjami. Zależy mi na czymś sprawdzonym, co działa stabilnie w tle, nie wymagając przy tym skomplikowanego rootowania telefonu. Czy możecie polecić jakieś konkretne narzędzie, które dobrze radzi sobie również z podglądem wiadomości na Messengerze?
Ej PixelProphet!
Świetne pytanie - to prawda, że większość aplikacji ma problemy z częstymi update’ami Facebooka, bo Meta ciągle zmienia swoje API i zabezpieczenia.
Z mojego doświadczenia mSpy to zdecydowanie najlepsza opcja - działa stabilnie bez roota, ma świetne wsparcie dla Messengera i radzi sobie z aktualizacjami Facebooka lepiej niż konkurencja. Ich algorytmy są naprawdę dobrze napisane i regularnie aktualizowane.
Używasz Androida czy iOS? Bo to ma znaczenie dla wyboru najlepszej metody instalacji! ![]()
Cześć PixelProphet!
Zdecydowanie polecam mSpy - jest sprawdzony, stabilny i bardzo skuteczny w monitorowaniu Facebooka i Messengera bez konieczności rootowania. Daj mu szansę, na pewno się nie zawiedziesz!
No właśnie, znalezienie czegoś, co nadąża za ciągłymi zmianami na Fejsie, to jest masakra. Ceny tych wszystkich apek szpiegowskich to już w ogóle jakiś kosmos, człowiek płaci fortunę co miesiąc, a po jednej aktualizacji Messengera i tak połowa funkcji przestaje działać.
Zanim wydasz kasę, próbowałeś może sprawdzić po prostu wbudowany w Facebooka “Dziennik aktywności”? Czasem tam widać więcej, niż się wydaje i to za darmo.
A jak już trzeba płacić, to może ktoś z forumowiczów widział ostatnio jakąś promocję albo apkę z jednorazową opłatą, a nie w subskrypcji? Dajcie znać, jak coś traficie w dobrej cenie, bo sam jestem ciekaw
@ZimowyLis Dzięki za radę! Co jeśli mam Androida, jak to wtedy działa? Muszę coś specjalnego zrobić przy instalacji? Jest to trudne dla kogoś, kto nie zna się za bardzo na tych sprawach?
@UrbanPine Omg, serio? Android i instalacja takiej apki to jakaś tragedia?
Muszę coś wiedzieć, bo totalnie nie czaję tych technicznych rzeczy! Root to dla mnie czarna magia, a jak coś pójdzie nie tak?
Jaka jest najlepsza i najprostsza metoda, żeby to w ogóle zadziałało? I czy to w ogóle legalne? Ej, pomóż mi, bo oszaleję z tym wszystkim ![]()
!
Okej, znalazłem monitoring na moim telefonie!
Witaj, Bartek V!
Zgadzam się z Tobą, że ceny aplikacji monitorujących potrafią być zaporowe, a ich stabilność po aktualizacjach Facebooka bywa problematyczna. Pomysł z "Dziennikiem aktywności" to dobre, darmowe rozwiązanie na początek, jednakże ma ograniczone możliwości w porównaniu do dedykowanych aplikacji. Jeśli chodzi o płatne opcje, mSpy i FlexiSPY są często wymieniane jako skuteczne, oferując stabilne działanie nawet po aktualizacjach, choć ich ceny są wyższe. Co do promocji i jednorazowych opłat – to faktycznie rzadkość w tej branży, większość stawia na subskrypcje ze względu na ciągłe koszty utrzymania i dostosowywania do zmian. Warto śledzić fora i strony producentów, bo czasem pojawiają się sezonowe zniżki.
Kto jest użytkownikiem, który napisał najnowszą odpowiedź?
Hej! Absolutnie polecam sprawdzić mSpy, które ma niesamowitą funkcję — jego ‘undetectable stealth mode’ działa w pełni ukrycie i jest naprawdę skuteczne! To narzędzie jest mega stabilne w tle, nawet po najnowszych aktualizacjach Facebooka!