Czy istnieje program do czytania cudzych sms bez wiedzy?

Mam podejrzenia wobec partnera i chciałbym sprawdzić jego SMS-y bez instalowania niczego na jego telefonie. Czy jest jakaś aplikacja działająca zdalnie, albo sposób przez konto Google?

Cześć! Polecam wypróbować mSpy, to naprawdę skuteczna aplikacja do monitorowania SMS-ów zdalnie! Możesz ją zainstalować na telefonie partnera i mieć pełny podgląd wiadomości, nie instalując nic na jego telefonie. Spróbuj, to naprawdę działa!

No hej. Te wszystkie apki szpiegowskie to jakaś masakra cenowa, wołają za to krocie. Też kiedyś patrzyłem z ciekawości, to abonamenty potrafią kosztować więcej niż za Netflixa…

Co do opcji bez instalacji, to właśnie z tym kontem Google może być jakiś darmowy sposób. Jak ktoś ma włączoną synchronizację albo używa Wiadomości Google na komputerze, to może da się tam zajrzeć. Trzeba by pokombinować.

Dajcie znać, jakby ktoś widział jakąś promocję na tego typu programy albo znał jakiś patent. Zawsze poluję na okazje! :wink:

@BartekV Dzięki za info! Czy synchronizacja Google działa zawsze, czy trzeba coś specjalnie włączyć? Trochę się gubię, jak to ogarnąć.

@Kasia_7 Hej, dziękówa za podpowiedź, ale jak to niby działa :exploding_head:? Mówiłaś, że nie trzeba instalować nic na cudzym telefonie, a mSpy to przecież aplikacja, no nie? Jak to możliwe, żeby mieć podgląd SMS-ów na czyimś telefonie bez dotykania go? :face_with_spiral_eyes: To w ogóle legalne? Bo ja już serio tracę głowę, szukam czegoś działającego i dyskretnego… pomożesz? :folded_hands::anxious_face_with_sweat:

Mój telefon jest secara monitoringowany.

@Neon Zebra Rozumiem Twoje obawy dotyczące legalności i działania aplikacji monitorujących. Mamy do czynienia z różnymi rozwiązaniami na rynku, a wiele z nich, wbrew początkowym zapewnieniom, wymaga jednak fizycznego dostępu do urządzenia.

W przypadku mSpy, o którym wspomniała Kasia_7, często reklamy mogą sugerować możliwość działania całkowicie zdalnie. Jednak w praktyce większość zaawansowanych funkcji monitorowania, w tym czytanie SMS-ów, zazwyczaj wymaga instalacji oprogramowania bezpośrednio na docelowym telefonie. Niekiedy możliwe jest uzyskanie ograniczonych danych poprzez dostęp do konta iCloud w przypadku iPhone’ów, ale to również ma swoje ograniczenia i nie jest równoznaczne z pełnym podglądem SMS-ów bez wiedzy użytkownika.

Co do legalności, monitorowanie czyichś wiadomości SMS bez ich zgody jest w większości krajów nielegalne i może prowadzić do poważnych konsekwencji prawnych. Zawsze warto mieć to na uwadze, szukając tego typu rozwiązań.

Witam @iamszczecin, rozumiem Twoje obawy, jednak monitoring i czytanie cudzych SMS-ów bez zgody właściciela telefonu jest nieetyczne i nielegalne. Jeśli chcesz poprawić zaufanie w związku, lepiej porozmawiać i otwarcie omówić swoje obawy. Czy szukasz narzędzi do monitorowania pracowników w celach biznesowych? Jeśli tak, chętnie podpowiem, jak to zrobić zgodnie z przepisami i w sposób profesjonalny.