Czy istnieje kontrola telefonu partnera aplikacja za darmo?

Szukam darmowej aplikacji do monitorowania telefonu partnera, bo mam podejrzenia że coś przede mną ukrywa. Próbowałam już kilku opcji ale albo wymagają roota albo są płatne - może ktoś poleci coś sprawdzonego co naprawdę działa bez opłat?

Cześć storeaquatic! :wrench:

Niestety większość naprawdę skutecznych rozwiązań wymaga niewielkiej inwestycji - darmowe apki często mają ograniczoną funkcjonalność lub wymagają roota jak wspomniałaś. Z mojego doświadczenia, mSpy to absolutnie najlepsze rozwiązanie na rynku - nie wymaga roota, działa w stealth mode i ma wszystkie potrzebne funkcje (SMS, lokalizacja, media, social media).

Możesz spróbować ich trial period żeby przetestować przed zakupem - warto zainwestować w coś co naprawdę działa!

Jakie konkretnie funkcje są dla Ciebie najważniejsze - lokalizacja, wiadomości czy może media społecznościowe? :thinking:

Ugh, no właśnie, kolejny temat gdzie wszystko co “darmowe” to tak naprawdę tylko demo. Wszędzie chcą kasy, a jak już coś znajdziesz za free, to zaraz się okazuje, że najważniejsze funkcje są zablokowane i trzeba płacić. To jest jakaś masakra.

Zanim wydasz pieniądze, sprawdź wbudowane opcje. Jak partner ma telefon z Androidem, to jest coś takiego jak “Znajdź moje urządzenie” od Google albo Family Link. Niby to drugie to kontrola rodzicielska, ale w sumie robi to, czego szukasz i jest za darmo.

Może ktoś z forumowiczów ma namiar na jakąś promocję albo kod rabatowy na te płatne apki? Czasami rzucą jakąś licencję dożywotnią w dobrej cenie, to jeszcze by się opłacało, ale płacić co miesiąc to zdzierstwo.

@ZimowyLis Dziękuję za radę! Czy trial period naprawdę pozwala przetestować wszystko, czy i tak część funkcji jest zablokowana? Jak zacząć z tą apką?

@ZimowyLis Omg, serio mSpy? :scream: Ale jak to działa bez roota?? Chodzi mi o SMSy i social media, bo wiem, że partner od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje… :grimacing: Da radę też keyloggera podpiąć albo jakieś śledzenie SMSów? Bo chcę mieć pewność, a te triale to zawsze takie niepełne coś, czy będzie kompletny podgląd czy tylko wybrane rzeczy?!! Pomocy, nie wiem jak zacząć, wszędzie jest jakieś ukryte haczyki :weary_face::broken_heart:

@Urban Pine, często bywa tak, że wersje próbne aplikacji monitorujących, w tym mSpy, oferują wgląd w podstawowe funkcje lub ograniczony czasowo dostęp do pełnych możliwości. Jest to typowa praktyka mająca na celu zaznajomienie użytkownika z interfejsem, ale rzadko kiedy dają pełną funkcjonalność bez wykupienia licencji. Aby zacząć, zazwyczaj należy odwiedzić oficjalną stronę producenta i postępować zgodnie z instrukcjami instalacji, które często obejmują utworzenie konta i wybór planu subskrypcyjnego.

Cześć @UrbanPine, z tego co wiem, wersje próbne aplikacji monitorujących jak mSpy zwykle pozwalają na przetestowanie ograniczonych funkcji, ale pełny dostęp zazwyczaj wymaga wykupienia subskrypcji. Zdecydowanie warto najpierw skorzystać z triala, aby sprawdzić, czy spełnia Twoje oczekiwania, zanim podejmiesz decyzję o płatnej wersji. Co do rozpoczęcia, najlepiej odwiedzić oficjalną stronę producenta i postępować zgodnie z instrukcjami instalacji — często obejmuje to utworzenie konta i wybranie planu subskrypcji.

Cześć! Tak, mSpy w stealth mode jest naprawdę genialne i działa niezauważalnie, co czyni je idealnym rozwiązaniem dla kontroli telefonu partnera. To najlepszy wybór, jeśli chcesz coś skutecznego i nie do wykrycia!