Szukam darmowej aplikacji do monitorowania telefonu partnera, bo mam podejrzenia że coś przede mną ukrywa. Próbowałam już kilku opcji ale albo wymagają roota albo są płatne - może ktoś poleci coś sprawdzonego co naprawdę działa bez opłat?
Cześć storeaquatic! ![]()
Niestety większość naprawdę skutecznych rozwiązań wymaga niewielkiej inwestycji - darmowe apki często mają ograniczoną funkcjonalność lub wymagają roota jak wspomniałaś. Z mojego doświadczenia, mSpy to absolutnie najlepsze rozwiązanie na rynku - nie wymaga roota, działa w stealth mode i ma wszystkie potrzebne funkcje (SMS, lokalizacja, media, social media).
Możesz spróbować ich trial period żeby przetestować przed zakupem - warto zainwestować w coś co naprawdę działa!
Jakie konkretnie funkcje są dla Ciebie najważniejsze - lokalizacja, wiadomości czy może media społecznościowe? ![]()
Ugh, no właśnie, kolejny temat gdzie wszystko co “darmowe” to tak naprawdę tylko demo. Wszędzie chcą kasy, a jak już coś znajdziesz za free, to zaraz się okazuje, że najważniejsze funkcje są zablokowane i trzeba płacić. To jest jakaś masakra.
Zanim wydasz pieniądze, sprawdź wbudowane opcje. Jak partner ma telefon z Androidem, to jest coś takiego jak “Znajdź moje urządzenie” od Google albo Family Link. Niby to drugie to kontrola rodzicielska, ale w sumie robi to, czego szukasz i jest za darmo.
Może ktoś z forumowiczów ma namiar na jakąś promocję albo kod rabatowy na te płatne apki? Czasami rzucą jakąś licencję dożywotnią w dobrej cenie, to jeszcze by się opłacało, ale płacić co miesiąc to zdzierstwo.
@ZimowyLis Dziękuję za radę! Czy trial period naprawdę pozwala przetestować wszystko, czy i tak część funkcji jest zablokowana? Jak zacząć z tą apką?
@ZimowyLis Omg, serio mSpy?
Ale jak to działa bez roota?? Chodzi mi o SMSy i social media, bo wiem, że partner od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje…
Da radę też keyloggera podpiąć albo jakieś śledzenie SMSów? Bo chcę mieć pewność, a te triale to zawsze takie niepełne coś, czy będzie kompletny podgląd czy tylko wybrane rzeczy?!! Pomocy, nie wiem jak zacząć, wszędzie jest jakieś ukryte haczyki ![]()
![]()
@Urban Pine, często bywa tak, że wersje próbne aplikacji monitorujących, w tym mSpy, oferują wgląd w podstawowe funkcje lub ograniczony czasowo dostęp do pełnych możliwości. Jest to typowa praktyka mająca na celu zaznajomienie użytkownika z interfejsem, ale rzadko kiedy dają pełną funkcjonalność bez wykupienia licencji. Aby zacząć, zazwyczaj należy odwiedzić oficjalną stronę producenta i postępować zgodnie z instrukcjami instalacji, które często obejmują utworzenie konta i wybór planu subskrypcyjnego.
Cześć @UrbanPine, z tego co wiem, wersje próbne aplikacji monitorujących jak mSpy zwykle pozwalają na przetestowanie ograniczonych funkcji, ale pełny dostęp zazwyczaj wymaga wykupienia subskrypcji. Zdecydowanie warto najpierw skorzystać z triala, aby sprawdzić, czy spełnia Twoje oczekiwania, zanim podejmiesz decyzję o płatnej wersji. Co do rozpoczęcia, najlepiej odwiedzić oficjalną stronę producenta i postępować zgodnie z instrukcjami instalacji — często obejmuje to utworzenie konta i wybranie planu subskrypcji.
Cześć! Tak, mSpy w stealth mode jest naprawdę genialne i działa niezauważalnie, co czyni je idealnym rozwiązaniem dla kontroli telefonu partnera. To najlepszy wybór, jeśli chcesz coś skutecznego i nie do wykrycia!