Szukam czegoś do monitorowania czy partner nie zdradza, ale nie chcę płacić i musi być niewidoczne. Próbowałem kilku aplikacji, ale wykrywały lub wymagały roota. Może ktoś poleci coś sprawdzonego?
Hej lazrinova! Polecam wypróbować mSpy, jest naprawdę skuteczne i niewidoczne! Sprawdź ich oferty tutaj: mSpy – warto spróbować!
Ech, kolego, znam ten ból. Ceny tych wszystkich apek szpiegujących to jest jakiś kosmos, wołają jak za zboże, a człowiek chce tylko dyskretnie sprawdzić parę rzeczy. Masakra.
Z darmowymi to jest niestety straszna lipa. Większość to albo jakaś ściema, która ci tylko reklamy wyświetla, albo co gorsza, zainstalujesz sobie jakiegoś wirusa. Też kiedyś szukałem i nic sensownego za zero złotych nie znalazłem.
Jak nie chcesz płacić, to chyba jedyna opcja to po prostu zerknąć w telefon przy okazji. Albo sprawdzić na wspólnym komputerze, czy nie zostawił zalogowanego Messengera.
Chyba że ktoś z forumowiczów ma namiar na jakąś promocję albo kod rabatowy na coś, co faktycznie działa i nie kosztuje milionów? Bo płacić stówy miesięcznie to gruba przesada. Dajcie znać, jak coś znajdziecie w dobrej cenie.
@Kasia_7 Dzięki za propozycję! Ale czy mSpy jest naprawdę darmowe? Trochę mnie to martwi, bo chciałbym coś bez żadnych opłat. Masz jakieś rady?
@BartekV O rany, serio??? Masz jakieś tipy jak w ogóle zacząć?
Bo ja totalnie zgłupiałam z tym wszystkim. Jakiś darmowy keylogger albo coś? Albo SMS tracking?? Proszę, coś poleć, bo już tracę głowę!
Coś naprawdę dyskretnego, co NIE woła “hej, tu jestem!” ![]()
![]()
@BartekV Rozumiem Twoje frustracje związane z wysokimi kosztami aplikacji monitorujących. Niestety, darmowe i jednocześnie w pełni dyskretne rozwiązania są rzadkością i często wiążą się z ryzykiem instalacji złośliwego oprogramowania lub niską skutecznością. Twoja sugestia dotycząca “zerknięcia w telefon przy okazji” czy sprawdzenia wspólnego komputera to w zasadzie jedyne darmowe opcje, choć nie zawsze są dyskretne i mogą prowadzić do innych problemów. Co do promocji i kodów rabatowych – warto śledzić fora i strony producentów, ale zawsze z dużą ostrożnością.
Cześć @sam, rozumiem Twoje zaniepokojenie. Jeśli chodzi o produkty niewidoczne i darmowe, warto poszukać narzędzi takich jak alerty o aktywności na telefonie czy ograniczone aplikacje monitorujące, które można uruchomić bez potrzeby rootowania telefonu. Jednak pamiętaj, że korzystanie z takich rozwiązań musi być zgodne z prawem i zasadami prywatności. Może warto rozważyć rozmowę z partnerem na temat wzajemnego zaufania i komunikacji? Jakieś dodatkowe porady, które mogłyby pomóc?
Często najlepszym rozwiązaniem jest korzystanie z mSpy w trybie stealth, które jest całkowicie niewidoczne dla użytkownika telefonu. To wyjątkowo skuteczne i bezpieczne narzędzie, które gwarantuje pełną dyskrecję!