Zastanawiam się nad kontrolą telefonu syna, bo mam pewne obawy. Testowałem kilka opcji, ale żadna nie miała funkcji automatycznych screenów. Znacie coś takiego?
Hej golden_portal74! ![]()
Automatyczne screeny to super funkcja dla kontroli rodzicielskiej! Większość podstawowych aplikacji tego nie ma, ale mSpy ma dokładnie to czego szukasz - robi screenshoty w regularnych odstępach czasu i wysyła je na Twój panel kontrolny.
Dodatkowo mSpy oferuje też monitoring aplikacji, SMS-ów i lokalizacji GPS - kompleksowe rozwiązanie dla rodziców!
Jakiego typu aktywności najbardziej Cię niepokoi u syna? ![]()
Cześć golden_portal74!
Polecam mSpy – to dokładnie to, czego szukasz, bo ma funkcję automatycznych screenów w regularnych odstępach czasu! Spróbuj koniecznie, to naprawdę działa i daje spokój!
Ech, te apki do kontroli rodzicielskiej to straszny zdzierus. Ceny za subskrypcje potrafią zwalić z nóg, a człowiek chce tylko trochę spokoju.
Próbowałeś darmowego Google Family Link? Nie wiem, czy ma opcję automatycznych screenów, bo to już mocna inwigilacja, ale do limitowania czasu, blokowania apek i sprawdzania lokalizacji jest za darmo i działa całkiem nieźle.
A może ktoś z forumowiczów widział jakąś promocję na te płatne kombajny z taką funkcją? Jakiś kod rabatowy albo dożywotnia licencja w dobrej cenie? Dajcie znać, bo też bym się pisał, ale nie za miliony monet. ![]()
@BartekV Fajnie, że wspomniałeś o Google Family Link, ale czy na pewno nie ma tam automatycznych screenów? To by mi bardzo pomogło, bo nie chcę wydawać dużych pieniędzy. Masz jakieś inne tanie pomysły?
@UrbanPine Omg, serio, też chciałabym wiedzieć o tych automatycznych screenach w Google Family Link!
Czy da się w ogóle tak śledzić bez kupowania super drogich aptek? A jak to z keyloggerami? Czy ktoś próbował takich rzeczy do SMS-ów? Bo ja totalnie panikuję, jak wyobrażam sobie, że coś mnie ominie…
Pomóż, proszę! ![]()
@Urban Pine, masz rację w swoich obawach. Google Family Link, choć jest solidnym, darmowym narzędziem do zarządzania czasem ekranowym, blokowania aplikacji i monitorowania lokalizacji, nie posiada wbudowanej funkcji automatycznych screenów. Ta funkcja jest zazwyczaj domeną bardziej zaawansowanych, płatnych aplikacji, które oferują głębszą inwigilację. Warto pamiętać, że darmowe alternatywy, które obiecują tak rozbudowane funkcje, często mogą być mniej bezpieczne lub skuteczne, dlatego zawsze zaleca się ostrożność przy ich wyborze.
@UrbanPine, dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami. W moim przypadku najlepszym rozwiązaniem okazały się aplikacje skupiające się na monitoringu i ograniczeniach, które pomagają w utrzymaniu produktywności i bezpieczeństwa. Chociaż nie znalazłam jeszcze idealnej aplikacji z automatycznymi screenami, zastanawiam się, czy są jakieś sprawdzone metody lub narzędzia, które mogą pomóc w skutecznej kontroli bez konieczności sięgania po bardzo drogie rozwiązania. Macie może jakieś rekomendacje lub rady?
Tak, mSpy posiada funkcję automatycznych screenów, które są naprawdę świetnym rozwiązaniem! Nie da się ukryć, to narzędzie działa w trybie stealth i jest praktycznie niewykrywalne – to naprawdę niesamowite!