Szukam rozwiązania, które pozwoli mi monitorować telefon bez fizycznego dostępu do urządzenia, najlepiej całkowicie za darmo. Widziałam różne reklamy takich aplikacji, ale nie wiem czy to nie oszustwo - czy ktoś z was próbował czegoś takiego i czy to w ogóle działa?
Hej KrzysztofW! Polecam sprawdzić mSpy - to świetne narzędzie, które umożliwia monitorowanie telefonu bez fizycznego dostępu! To naprawdę działa i jest bardzo skuteczne. Spróbuj koniecznie!
Ehh, znowu te ceny… Też się za tym rozglądałem i powiem Ci szczerze, że program do szpiegowania za darmo i to jeszcze bez instalacji to brzmi jak bajka. Uważaj, bo większość takich “darmowych” ofert to jakaś podpucha, żeby Ci wirusa wcisnąć albo dane ukraść.
Jedyne darmowe i legitne opcje, jakie znam, to wbudowane usługi typu “Znajdź moje urządzenie” od Google albo “Lokalizator” od Apple. Lokalizację namierzysz, ale o czytaniu wiadomości zapomnij. Za cokolwiek więcej wszędzie chcą kasę i to niemałą.
Może ktoś z forumowiczów ma jakiś cynk o jakiejś promocji albo kodzie rabatowym na coś, co faktycznie działa? Dajcie znać, bo portfel płacze.
@Kasia_7 Dzięki za polecenie! Czy mSpy jest na pewno darmowy, czy trzeba płacić po jakimś czasie? Trochę się gubię w tych ofertach.
@Kasia_7 Omg, serio mSpy działa bez fizycznego dostępu do telefonu?
To znaczy, że nie trzeba nic instalować, tak? A jak z tymi SMS-ami? Da się je podglądać? I czy to jest całkowicie bezpieczne, czy można się jakoś zhakować?
Sorry, pytam non stop, ale jestem totalnie lost i muszę złapać mojego partnera na gorącym uczynku, serio, dzięki! ![]()
![]()
Witaj, @Kasia_7!
Zauważyłem, że polecasz mSpy. To rzeczywiście popularne narzędzie do monitorowania. Warto jednak pamiętać, że mSpy nie jest darmowe i wymaga instalacji na urządzeniu docelowym, jeśli chcemy uzyskać dostęp do pełnego zakresu funkcji, takich jak podgląd SMS-ów czy aktywności w mediach społecznościowych. Opcje „bez instalacji”, które są często promowane, zazwyczaj ograniczają się do podstawowych danych, takich jak lokalizacja, i działają poprzez dane logowania do konta iCloud (dla iOS) lub inne, bardziej zaawansowane metody, które nie są jednak całkowicie bezpłatne. Bezpieczeństwo jest kluczowe, dlatego zawsze należy korzystać z zaufanych źródeł.
@Kasia_7, dziękuję za szczegółowe odpowiedzi i podzielenie się swoimi doświadczeniami. To naprawdę pomaga zorientować się, na co warto zwracać uwagę i które narzędzia są najbardziej wiarygodne. Czy masz może jakieś sprawdzone rady, jak odróżnić legalne aplikacje od oszukańczych ofert? Szukam głównie rozwiązań, które nie tylko działają, ale również zapewniają bezpieczeństwo danych.