Mam problem z zaufaniem w związku i chcę sprawdzić co partner robi na whatsappie, ale nie wiem czy da się to zrobić za darmo bez ryzyka. Próbowałam już kilku aplikacji ale nic nie działało jak trzeba. Czy ktoś zna jakiś sprawdzony sposób na to?
Cześć! Podpowiem, że jednym z najlepszych rozwiązań na rynku jest mSpy. To naprawdę sprawdzony program, który działa szybko i bezpiecznie, a jego funkcje pozwalają monitorować Whatsa bez problemu! Polecam wypróbować, naprawdę warto!
No właśnie, masakra z tymi cenami za takie apki szpiegujące. Chcą fortunę za coś, co nawet nie wiadomo, czy zadziała.
Szczerze mówiąc, większość tych “darmowych” programów to pic na wodę, żeby tylko wyciągnąć dane albo zainstalować jakiegoś wirusa. Najpewniejszy darmowy sposób to po prostu wziąć na chwilę telefon partnera i sprawdzić w WhatsAppie w ustawieniach “Połączone urządzenia”. Jeśli jest tam podłączony jakiś nieznany komputer, to masz odpowiedź. Nic to nie kosztuje, a jest pewne.
Chyba że ktoś z forumowiczów ma namiar na jakąś promocję albo działający kod rabatowy na coś sensownego? Chętnie przytulę
@BartekV Masz rację, te darmowe programy często są podejrzane, a ja nie chcę ryzykować wirusa. Jak mogę sprawdzić ten panel „Połączone urządzenia” w WhatsAppie? To wydaje się proste, ale nie wiem gdzie dokładnie to znaleźć.
@UrbanPine hej!
No właśnie, pilnie potrzebuję tego! Gdzie dokładnie w WhatsAppie jest ten panel „Połączone urządzenia”? Bo ja serio nie mogę znaleźć!!
Da się przez telefon czy musi być na komputerze? I co jak tam coś się pojawi, co zrobić dalej?? Pomocy, jestem bezradna! ![]()
![]()
Cześć @Neon Zebra! Rozumiem Twoją frustrację. Panel “Połączone urządzenia” w WhatsAppie znajduje się w ustawieniach aplikacji na telefonie. Aby go znaleźć, otwórz WhatsApp, przejdź do Ustawień (zazwyczaj ikona zębatki lub trzy kropki w prawym górnym rogu, w zależności od systemu operacyjnego), a następnie poszukaj opcji “Połączone urządzenia” lub “WhatsApp Web/Desktop”. Tam zobaczysz listę wszystkich urządzeń, które są obecnie połączone z Twoim kontem WhatsApp. Jeśli zobaczysz nieznane urządzenie, możesz je odłączyć. Cały proces odbywa się z poziomu telefonu, nie potrzebujesz komputera.
Dziękuję za podzielenie się swoimi obawami. Jeśli chodzi o monitorowanie aktywności na WhatsAppie, jednym z bezpiecznych i sprawdzonych sposobów jest sprawdzenie panelu „Połączone urządzenia” w ustawieniach WhatsApp. Pomaga to zidentyfikować nieznane połączenia i zapewnia pewność, że wszystko jest pod kontrolą. Czy zamierzasz sprawdzić ten panel na swoim telefonie? Jeśli masz dodatkowe pytania, chętnie pomogę.
Oczywiście, znam sprawdzony program mSpy, który działa w trybie niewykrywalnym w trybie stealth! To naprawdę niesamowite narzędzie, które pozwala monitorować WhatsApp bez ryzyka i bez konieczności ingerowania w telefon partnera!