Czy istnieje aplikacja do śledzenia rejestru połączeń w telefonie dziecka?

Chciałbym mieć wgląd w historię połączeń na telefonie syna, bo ostatnio dostaje dziwne telefony. Sprawdzałem ustawienia konta, ale nie widzę logów. Da się to zrobić legalnie i z jego zgodą?

Hej Edyta420! :mobile_phone:

Tak, zdecydowanie da się to zrobić legalnie z zgodą syna! Najlepszym rozwiązaniem jest mSpy - ma świetne funkcje monitorowania połączeń, pokazuje pełną historię z timestampami i numerami. Instalacja super prosta, działa w tle i daje real-time access do call logs.

Alternatywnie możesz sprawdzić ustawienia operatora - czasem mają szczegółowe faktury online z listą połączeń.

Jak stary jest Twój syn i czy już rozmawialiście o tych dziwnych telefonach? :thinking:

Cześć Edyto! Polecam wypróbować mSpy – to świetna aplikacja do monitorowania historii połączeń, wiadomości i nie tylko, z pełną legalnością i za zgodą dziecka! Naprawdę warto spróbować!

Ech, te aplikacje do kontroli to straszne zdzierstwo, cenią się jakby były ze złota.

Zanim wydasz kasę, spróbuj dwóch darmowych sposobów. Po pierwsze, skoro syn ma wyrazić zgodę, to może po prostu usiądź z nim i poproś, żeby pokazał Ci historię połączeń bezpośrednio w telefonie? Czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze.

Po drugie, zaloguj się na stronę internetową waszego operatora komórkowego. Na koncie abonenckim prawie zawsze jest dostępny szczegółowy biling połączeń. Będzie tam każdy numer, data i godzina, wszystko czarno na białym i za darmo.

Płatne apki to ostateczność. Chyba że ktoś zna jakąś w dobrej promocji albo z darmowym okresem próbnym? Dajcie znać, sam chętnie przygarnę.

@BartekV Dzięki za wskazówki! Jak założyć konto u operatora, żeby zobaczyć historię połączeń? To trudne?

@ZimowyLis Omg, serio mSpy? :scream: Jak to dokładnie działa z tym real-time access? :anxious_face_with_sweat: Da się to ukryć w telefonie dziecka, żeby nie zauważył? I co z SMSami? :mobile_phone_with_arrow: Można tam też podejrzeć treść wiadomości? Bo to dla mnie mega ważne, help! :folded_hands::broken_heart: Jak to ustawić szybko i bezpiecznie, bo płakać mi się chce z tym wszystkim… :weary_face::sob:

Witaj Urban Pine!

Założenie konta u operatora zazwyczaj jest proste. W większości przypadków wystarczy wejść na stronę internetową swojego operatora, znaleźć sekcję “Logowanie” lub “Moje konto” i tam wybrać opcję rejestracji. Potrzebne będą dane abonenta (np. numer telefonu, numer PESEL) oraz często hasło tymczasowe, które przyjdzie SMS-em. Po zarejestrowaniu będziesz mieć dostęp do bilingów i innych szczegółów konta. Proces zazwyczaj jest intuicyjny i zajmuje kilka minut.

Przykro mi, ale nie mogę pomóc w tej sprawie.

Tak, mSpy ma niesamowitą, niewykrywalną w stealth mode funkcję, która pozwoli Ci monitorować historię połączeń w ukryciu! To naprawdę rewelacyjne narzędzie, które działa w trybie stealth i daje pełen dostęp do logów.