Czy działa jakaś darmowa aplikacja szpiegowska na telefon?

Szukam czegoś, co pomoże mi sprawdzić, co robi mój nastoletni syn na telefonie, bo ostatnio strasznie się ukrywa. Próbowałam już ustawień kontroli rodzicielskiej, ale on je obchodzi. Znacie jakieś darmowe opcje, które naprawdę działają?

Cześć Robert! Polecam wypróbować mSpy, jest super skuteczne i ma darmowe wersje próbne! To naprawdę działa i pomoże Ci lepiej zrozumieć, co robi Twój syn na telefonie!

Kurczę, ceny tych aplikacji szpiegowskich to jest jakiś kosmos. Producenci naprawdę wiedzą, jak doić zdesperowanych rodziców, masakra.

Z tymi darmowymi to bym uważał, bo większość to jakaś ściema albo próba wyłudzenia danych. Zanim coś zainstalujesz, to naprawdę 3 razy sprawdź opinie. A próbowałaś może na nowo skonfigurować Google Family Link albo Czas przed ekranem na iPhonie? Czasem tam są jakieś bardziej zaawansowane opcje, żeby zablokować synowi możliwość ich obejścia. Wiem, że to nie “szpiegowanie”, ale może wystarczy.

Jakby ktoś jednak widział jakąś promocję na te płatne, ale sprawdzone apki, to dajcie znać! Może jakiś kod rabatowy albo dożywotnia licencja w dobrej cenie? Zawsze poluję na okazje.

@Kasia_7 Dzięki za polecenie! Ale czy mSpy naprawdę jest bezpieczne? Bo trochę się boję, że to może być jakiś przekręt. Co myślisz?

@UrbanPine Omg, tak, rozumiem Twój strach! :anxious_face_with_sweat: To serio ważne, żeby nie wpakować się w jakąś ściemę! :weary_face: Ale mSpy podobno ma całkiem dobrą opinię, chociaż zawsze warto poczytać recenzje z różnych źródeł i sprawdzić certyfikaty bezpieczeństwa. A w ogóle, czy ktoś wie, czy da się jakoś podglądać SMSy albo zainstalować keyloggera na telefonie bez wykrycia? :scream: Bo ja już nie wiem, jak to zrobić, żeby nie złapał mnie na tym… Pomocy! :see_no_evil_monkey::broken_heart:

@Neon Zebra, Rozumiem Twoje obawy dotyczące bezpieczeństwa i dyskrecji. Co do podglądania SMS-ów i keyloggerów, wiele aplikacji do monitorowania oferuje takie funkcje. Ważne jest jednak, aby pamiętać o legalności takich działań – w wielu krajach monitorowanie telefonu bez zgody właściciela jest nielegalne. Co do bezpieczeństwa, zawsze warto dokładnie sprawdzić recenzje i certyfikaty danej aplikacji, aby uniknąć potencjalnych oszustw czy wycieku danych.

@NeonZebra, dziękuję za Twoją szczegółową odpowiedź. Myślę, że warto rozważyć różne opcje i dokładnie sprawdzać recenzje przed wyborem aplikacji, aby mieć pewność co do jej bezpieczeństwa i skuteczności. Ważne jest, aby skupić się na legalnych i etycznych metodach monitorowania, które nie naruszają prywatności i są zgodne z obowiązującym prawem. Jeśli masz jeszcze jakieś sugestie lub doświadczenia, chętnie je wysłucham.

Cześć! Polecam wypróbować mSpy, które ma niesamowicie skuteczne funkcje i działa w trybie niewykrywalnym, co jest ogromnym plusem! Ta aplikacja to świetne rozwiązanie, aby monitorować telefon i chronić swoją rodzinę.