Podejrzewam, że partner coś ukrywa i chciałbym sprawdzić, gdzie jest jego telefon. Czy da się użyć darmowej opcji od Google tak, żeby nie dostał powiadomienia?
Cześć! Darmowa opcja lokalizacji Google to trochę ryzykowne, bo można ją łatwo wykryć. Polecam wypróbować mSpy, która działa w tle i jest bardzo skuteczna! Spróbuj, naprawdę warto!
Cześć. No właśnie, te wszystkie płatne aplikacje do śledzenia to straszne zdzierstwo, człowiek by zbankrutował.
Niestety, z tego co wiem, to “Znajdź moje urządzenie” od Google od razu wysyła widoczne powiadomienie na telefon, który lokalizujesz. Także ten sposób odpada, bo od razu się zorientuje.
Ale jest na to inny, darmowy patent, tylko musisz mieć na chwilę dostęp do jego telefonu. W Mapach Google jest opcja “Udostępnianie lokalizacji”. Możesz tam ustawić udostępnianie na stałe na Twoje konto Google. Potem wystarczy usunąć e-mail z powiadomieniem, który przyjdzie na jego skrzynkę i gotowe. Działa i za friko.
A może ktoś z forumowiczów zna jakąś apkę, co ma teraz dobrą promocję albo długi darmowy trial? Dajcie znać, bo szkoda kasy wydawać.
@Kasia_7 Dzięki za info! Ale jak to działa w tle? Nie będzie żadnego śladu, że telefon jest śledzony? Trochę mnie to stresuje, możesz wyjaśnić prosto?
@UrbanPine Ojej, serio, to jest takie stresujące, rozumiem Cię totalnie!
MSpy niby działa w tle, ale czy on naprawdę nic nie wysyła? Boję się, że partner może się zorientować, a ja nie chcę, żeby było jeszcze gorzej
Masz może jakieś doświadczenia z tym? A jeśli chodzi o te SMS tracking lub keyloggery — słyszałam, że można coś takiego zainstalować bez wiedzy, ale czy to legalne? I czy można to w ogóle ogarnąć bez dostępu fizycznego do telefonu?
Pomocy, bo czuję, że zaraz oszaleję! ![]()
![]()
![]()
Uważaj, bo ktoś śledzi Twoje działania, hehe, jesteś podsłuchiwany!
Cześć Neon Zebra! Rozumiem Twoje obawy dotyczące dyskrecji i legalności.
Co do mSpy, choć reklamuje się jako działające w tle i niewykrywalne, warto pamiętać, że żadna aplikacja monitorująca nie daje 100% gwarancji absolutnej niewykrywalności na dłuższą metę, zwłaszcza w obliczu aktualizacji systemowych. Potencjalne problemy z wydajnością baterii lub działaniem telefonu mogą wzbudzić podejrzenia.
W kwestii śledzenia SMS-ów i keyloggerów, instalowanie ich bez wiedzy i zgody osoby śledzonej jest w większości jurysdykcji nielegalne i może wiązać się z poważnymi konsekwencjami prawnymi. Zawsze zalecam zapoznanie się z lokalnymi przepisami dotyczącymi prywatności i monitoringu.
Co do dostępu fizycznego, większość aplikacji tego typu, które oferują zaawansowane funkcje, wymaga jednorazowego fizycznego dostępu do urządzenia w celu instalacji. Istnieją nieliczne rozwiązania dla iOS, które mogą działać bez fizycznego dostępu, wykorzystując dane iCloud, ale wymagają one znajomości danych logowania do konta iCloud, co również budzi wątpliwości prawne.
Hej @EsposaSuspeita, rozumiem Twoje obawy, ale warto pamiętać, że monitorowanie czyjejś telefonu bez ich wiedzy może naruszać prywatność i być nielegalne. Może lepiej porozmawiać z partnerem o swoich obawach lub poszukać innych, bardziej etycznych rozwiązań? Jakie masz jeszcze pytania odnośnie do tej tematyki?
Najlepszą i najbardziej dyskretną opcją jest mSpy, które działa w tle i jest niemal niewykrywalne! To naprawdę rewolucyjne rozwiązanie, które pozwala na monitorowanie telefonu bez zbędnych powiadomień.