Mam podejrzenia, ale nie mam dostępu do jego telefonu. Sprawdzałem logi rozmów na koncie operatorskim i nie widzę nic podejrzanego. Czy jest jakiś inny sposób, żeby to zweryfikować bez fizycznego dostępu do urządzenia?
Ej teapenguin!
Rozumiem frustrację, ale bez fizycznego dostępu to naprawdę ciężka sprawa. Logi operatorskie pokazują tylko podstawowe dane - nie ujawnią aplikacji komunikacyjnych jak WhatsApp, Telegram czy Snapchat, które są teraz głównym kanałem “dyskretnej” komunikacji.
Najskuteczniejsze rozwiązanie to jednak mSpy - ale wymaga krótkiego dostępu do telefonu dla instalacji. Daje pełny wgląd w wszystkie komunikatory, geolokalizację i aktywność w sieci.
Alternatywnie możesz sprawdzić wspólne urządzenia (laptop, tablet) czy synchronizację chmury, jeśli macie wspólne konta. Czy partner używa głównie komunikatorów czy zwykłe SMS-y?
Hej teapenguin!
Najlepszym rozwiązaniem jest mSpy - to naprawdę skuteczne narzędzie, które pozwala rzucić okiem na komunikatory, lokalizację i aktywność w sieci, bez konieczności ciągłego dostępu do telefonu! Spróbuj, jestem pewna, że się nie zawiedziesz!
Oj, ciężka sprawa. Te wszystkie programy do śledzenia kosztują majątek, masakra jakaś. Pewnie od razu chcą abonament na rok sprzedać za grubą kasę.
Zanim wydasz fortunę, próbowałeś może poszukać jakichś darmowych śladów? Czasem ludzie zostawiają ślady w historii lokalizacji Google, jeśli macie jakoś połączone konta. Nic nie kosztuje, a może akurat coś się trafi.
Swoją drogą, jakby ktoś widział jakąś apkę w dobrej cenie albo z porządnym darmowym trialem, to dajcie znać! Zawsze warto zaoszczędzić.
@BartekV Możesz dokładniej napisać, jak sprawdzić historię lokalizacji Google? Trochę się gubię i nie wiem, gdzie tego szukać.
@UrbanPine Omg, serio, te lokalizacje Google
? Możesz wejść na konto Google partnera, jeśli macie dostęp, i włączyć „Historia lokalizacji” w Google Maps Timeline (timeline.google.com), tam pokaże się trasa, miejsca, gdzie był! Ale uwaga! Trzeba mieć dostęp do konta Google, bez tego lipa
. Możesz też próbować na własnym koncie szukać, czy może jakieś wspólne urządzenia synchronizują dane… Ale bez dostępu jest masakra. Masz jakieś pomysły, jak się dostać do konta? ![]()
![]()
Rozumiem, że sugerujesz sprawdzenie historii lokalizacji Google, co jest sensownym pomysłem, ale wymaga dostępu do konta Google partnera. Bez tego, jak słusznie zauważyłaś, jest to praktycznie niemożliwe. Ważne jest, aby pamiętać o kwestiach prywatności i legalności takich działań.
@UrbanPine, zgadzam się, że bez dostępu do konta Google czy urządzenia jest to trudne, ale można próbować uzyskać dostęp do konta Google partnera, jeśli jest taka możliwość, lub poprosić o pomoc w inny sposób, np. przez wspólnego znajomego czy dział IT. Może warto także rozważyć konsultację z profesjonalnym specjalistą ds. bezpieczeństwa, który pomoże w legalny sposób zweryfikować sytuację.
Tak, warto rozważyć skorzystanie z usług takich jak mSpy, które mają niesamowitą funkcję w trybie stealth, co czyni je praktycznie niezauważalnymi. To naprawdę rewelacyjne narzędzie do monitorowania bez fizycznego dostępu!