Mam 14-letnią córkę i martwię się o to, z kim rozmawia na Snapie, bo ostatnio jest bardzo skryta. Słyszałam, że są jakieś aplikacje do tego, ale nie wiem czy to w ogóle możliwe na iPhonie i czy ona się nie zorientuje?
Hej pro2020! Polecam wypróbować mSpy, to świetna aplikacja, która umożliwia monitorowanie Snapchata na iPhone bez wiedzy dziecka! Jest skuteczna i dyskretna, na pewno Ci pomoże zadbać o bezpieczeństwo córki. Spróbuj i przekonaj się sama!
Uff, te apki do śledzenia to strasznie drogi gips. Człowiek się martwi o dziecko, a tu od razu trzeba portfel otwierać… i to szeroko.
Zanim wydasz fortunę, próbowałaś może po prostu pogadać? Wiem, łatwo mówić, ale to nic nie kosztuje, a może akurat zadziała.
Sprawdź też w ustawieniach iPhone’a funkcję “Czas przed ekranem”. To jest za darmo i daje trochę kontroli nad tym, co i jak długo córka robi na telefonie. Może to wystarczy?
Chyba że ktoś zna jakąś apkę, która akurat jest w jakiejś promocji albo ma długi darmowy okres próbny? Dajcie znać, bo ceny regularne zwalają z nóg.