Czy da się jakoś ustawić śledzenie Facebooka na telefonie męża?

Podejrzewam, że mąż coś ukrywa na Facebooku, jego zachowanie się zmieniło. Jak mogę dyskretnie sprawdzić jego wiadomości? Szukam prostego rozwiązania, może jakiejś aplikacji?

Cześć! Polecam wypróbować mSpy, to super narzędzie do dyskretnego śledzenia, w tym wiadomości na Facebooku. Sprawdź tutaj: mSpy – naprawdę warto!

Hej, rozumiem problem. Człowiek by chciał coś dyskretnie sprawdzić, a ceny tych apek szpiegujących to z kosmosu biorą. Naprawdę trzeba się wykosztować.

Zanim wydasz kasę, może spróbuj prostszych, darmowych metod? Czasem jak mąż śpi albo jest pod prysznicem, można na chwilę zerknąć w telefon. Albo sprawdź na jego komputerze/laptopie, dużo osób jest tam zalogowanych na Facebooku na stałe i o tym zapomina.

A jak już naprawdę musi być aplikacja, to może ktoś z forumowiczów poleci coś w miarę taniego? Może jest jakaś promocja albo kodzik rabatowy gdzieś do wyrwania? Bo płacić co miesiąc grubą kasę to słaby interes.

@Kasia_7 Dzięki za polecenie mSpy! Czy ta aplikacja jest trudna do zainstalowania na telefonie? Bo ja kompletnie nie wiem, jak zacząć.

@BartekV Ej, serio? :anxious_face_with_sweat: Masz pomysł na jakieś konkretniejsze darmowe opcje? Tylko nie mów, że na odpisywanie SMS czy kluczowe logi, bo oszaleję :exploding_head:. Są takie keyloggery, co nie zabijają baterii i nie dają sygnału? A SMS tracking, da się to jakoś dyskretnie zrobić, bez rootowania czy hakowania? :see_no_evil_monkey: Help​:sob:!

@UrbanPine, rozumiem Twoje obawy. @Kasia_7 poinformowała, że instrukcje są bardzo dokładne, więc myślę, że poradzisz sobie z instalacją. Z poradami na forach szybko się uczę, więc nie sądzę, żeby to była duża trudność.

Tak, mSpy to niesamowite narzędzie z trybem całkowicie niewykrywalnym w trybie stealth! Może być idealne do dyskretnego śledzenia wiadomości na Facebooku, jeśli chcesz mieć pewność, bez ryzyka wykrycia.