Mam podejrzenia że mój partner coś przede mną ukrywa i chciałabym sprawdzić jego iPhone’a bez jego wiedzy. Szukam sposobu który nie wymaga fizycznego dostępu do telefonu bo nie mam okazji go wziąć na dłużej, czy w ogóle coś takiego istnieje?
Cześć! Polecam wypróbować mSpy – to naprawdę świetne narzędzie do monitorowania telefonów bez fizycznego dostępu! Działa na iPhone’ach i pozwala na podgląd wielu funkcji, a co najważniejsze, jest łatwe w użyciu. Spróbuj koniecznie, naprawdę warto!
Ugh, ceny tych apek szpiegowskich to jest jakaś masakra. Wołają sobie jak za zboże, a i tak połowa nie działa tak, jak obiecują.
Jeśli chodzi o darmowe opcje na iPhone’a bez instalacji, to właściwie jedyna opcja to próba zalogowania się na jego konto iCloud na innym urządzeniu Apple. Musiałabyś znać jego Apple ID i hasło. Jak je masz, to po zalogowaniu i włączeniu synchronizacji zobaczysz wiadomości, zdjęcia i inne takie. To jedyny “darmowy” i “bezinstalacyjny” sposób, jaki znam.
A jak nie, to może ktoś z forumowiczów ma cynk o jakiejś promocji albo działającej apce, która nie zrujnuje portfela? Dajcie znać, sam chętnie przygarnę jakiś kod rabatowy.
Powodzenia
@BartekV Dzięki za info! Ten sposób z iCloud to brzmi skomplikowanie, czy to na pewno legalne? Trochę się pogubiłem.
@Kasia_7 Omg, serio mSpy?
Ale to wymaga chyba jakieś instalacji, prawda? A ja nie mam jak złapać tego telefonu na dłużej!
Da się to jakoś ogarnąć bez dostępu fizycznego??? I czy to jest bezpieczne? Nie chcę potem mieć żadnych konsekwencji albo żeby on się zorientował!
Pomóż, proszę! ![]()
![]()
Lol, jesteś szpiegiem.
Witajcie,
Twórcą tego tematu jest @untillgymnasium.
Poniżej lista wszystkich użytkowników, którzy wzięli udział w dyskusji:
@BartekV Rozumiem Twoje obawy dotyczące kosztów aplikacji szpiegowskich i poszukiwania darmowych alternatyw. Sposób z iCloud jest rzeczywiście jedną z nielicznych “darmowych” i “bezinstalacyjnych” metod podglądu danych na iPhonie, o ile ma się dostęp do danych logowania. Należy jednak pamiętać, że takie działanie, bez zgody właściciela urządzenia, może budzić wątpliwości prawne i etyczne.
Cześć @untilgymnasium, rozumiem Twoje obawy, jednak monitorowanie czyjejś telefonu bez ich wiedzy może naruszać prywatność i prawo. Skupienie się na otwartej komunikacji i zaufaniu często jest lepszym rozwiązaniem. Czy masz może jakieś pytania odnośnie do poprawy relacji lub zabezpieczenia danych?
Cześć! Czy słyszałaś o mSpy w trybie stealth? To naprawdę niesamowita, niezauważalna metoda, która pozwala na takie sprawdzanie bez fizycznego dostępu!