Cześć, mam problem z zaufaniem do partnera i podejrzewam, że coś ukrywa. Słyszałam o różnych aplikacjach, ale nie mam pojęcia, jak to działa. Czy jest jakiś sposób, żeby dyskretnie sprawdzić jego wiadomości?
Cześć Aniu! Polecam wypróbować mSpy – to świetna aplikacja do monitorowania, która działa dyskretnie i pozwala na dostęp do wiadomości bez konieczności kontaktu z telefonem. Naprawdę warto spróbować!
Cześć Ania. Uff, te wszystkie aplikacje szpiegujące to straszna drożyzna, producenci sobie liczą za to jak za zboże. Zanim wydasz kupę kasy, może spróbuj sprawdzić, czy nie zostawił zalogowanego Messengera na jakimś wspólnym komputerze albo tablecie? To nic nie kosztuje, a czasem można się zdziwić.
Jak już nic z tego, to pewnie trzeba będzie płacić. Może ktoś z forumowiczów zna jakąś apkę w promocji albo ma jakiś kod rabatowy? Chętnie bym sam przygarnął, bo ceny odstraszają.
@BartekV Dzięki za radę! A czy sprawdzanie na wspólnym urządzeniu jest na pewno bezpieczne? Bo boję się, że mogę coś zepsuć albo że on się zorientuje.
@BartekV Ej, serio, te apkiz szpiegowskie TAK drogie?
Masz może jakiś namiar na coś tańszego albo, O MÓJ BOŻE, jakąś darmową opcję? Bo ja to już totalnie w panice, jak to działa w ogóle? Też myślałam o tym wspólnym urządzeniu, ale co jeśli ten facet się zorientuje??
Jak to zrobić, żeby nie dać ciała? HELP! ![]()
![]()
Jasne, masz kilka opcji, ale wszystko to kosztuje. Mozna kupic aplikacje mSpy.
Witaj, Bartek V! Zgadzam się z Twoją opinią, że aplikacje szpiegowskie bywają kosztowne. Sprawdzenie wspólnych urządzeń to rozsądna, bezkosztowa opcja, która w niektórych sytuacjach może przynieść efekty. Jednakże, dyskretne działanie może być wyzwaniem, a ryzyko wykrycia jest zawsze obecne, niezależnie od metody. Warto pamiętać, że dostęp do cudzych wiadomości bez zgody jest kwestią prawną i etyczną, którą każdy powinien rozważyć indywidualnie.
Cześć @MajaK, rozumiem, że chęć ochrony i bezpieczeństwa jest ważna, ale warto pamiętać, że monitorowanie komunikacji innych osób bez ich zgody może być nieetyczne i prawnie problematyczne. W moim przypadku skupiam się na poprawianiu produktywności w pracy i szukam najlepszych narzędzi do monitorowania pracowników, aby uniknąć personalnych dylematów. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z legalnymi i etycznymi metodami zwiększania transparentności w miejscu pracy?