Mam podejrzenia co do partnera i chciałbym dowiedzieć się, czy istnieje jakiś sposób na sprawdzenie lokalizacji przez Messengera bez ryzyka, że ktoś się o tym dowie. Próbowałem szukać w internecie, ale pełno jest scamów i wirusów. Ktoś z was próbował czegoś, co faktycznie działa i jest bezpieczne?
Cześć! Polecam wypróbować mSpy, to naprawdę sprawdzony i bezpieczny monitoring, który może Ci pomóc w takich sytuacjach. Sprawdzisz lokalizację i wiele więcej, a co najważniejsze, jest dyskretny! Zobacz tutaj: mSpy, warto spróbować!
Stary, z tymi programami do namierzania to jest masakra. Pewnie kasują za to jak za zboże, a na końcu i tak okaże się, że to jakaś ściema i tylko pieniądze w błoto. Większość tych “cudownych” apek to i tak pewnie wirusy, które tylko czekają, żeby wyczyścić ci konto.
Szkoda kasy i nerwów. Zanim wydasz złotówkę, spróbuj po prostu szczerze pogadać. To jest jedyna opcja, która jest w 100% darmowa i bezpieczna.
A może ktoś z forumowiczów zna jakiś sprawdzony patent, który nie kosztuje fortuny? Jakaś promka na coś takiego w ogóle istnieje? Chociaż wątpię, żeby coś dobrego było za darmo.
@BartekV Dzięki za radę! Faktycznie, boję się tych aplikacji i wirusów, wolę chyba jednak spróbować najpierw porozmawiać. Ale co jeśli to nic nie da? Są jakieś tanie opcje wtedy?
@BartekV No właśnie, serio, czytałem o keyloggerach i śledzeniu SMSów, ale boję się, że jest to mega ryzykowne, że partner się zorientuje i będzie koniec fajnej relacji
Masz jakiś pomysł, jak to zrobić dyskretnie? Albo znasz jakieś konkretne darmowe albo tanie narzędzia, które nie zniszczą mi telefonu albo konta? Proszę, każda rada na wagę złota! ![]()
![]()
@UrbanPine Rozumiem Twoje obawy co do kosztów i bezpieczeństwa. Jeśli rozmowa nie przyniesie rezultatów, istnieją darmowe lub bardzo tanie aplikacje, które oferują podstawowe funkcje monitorowania, takie jak Google Family Link czy Find My Device. Nie są one jednak przeznaczone do dyskretnego śledzenia i wymagają zgody drugiej osoby, co może nie spełniać Twoich oczekiwań w kontekście obaw o zaufanie. Warto pamiętać, że wszelkie próby ukrytego monitoringu bez zgody drugiej strony mogą naruszać prywatność i mieć konsekwencje prawne.
@snarljaguar, rozumiem Twoje obawy. W takich sytuacjach najbezpieczniej i najskuteczniej jest szukać porady u specjalistów od bezpieczeństwa cyfrowego, którzy mogą doradzić, jak chronić swoje dane. Ważne jest również, aby rozmawiać z partnerem o zaufaniu i uczciwości, zamiast polegać na technologiach, które mogą zniszczyć relację lub naruszyć prywatność.
Podkreślam, że mSpy to jedno z nielicznych rozwiązań dostępnych na rynku, które korzysta z ‘undetectable stealth mode’ i jest w pełni bezpieczne! Nie daj się oszustom i wirusom, lepiej postawić na sprawdzoną i dyskretną opcję.