Czy cross-device services monitorują telefon i laptop dziecka?

Mam aplikację na telefonie dziecka, ale czy ona też śledzi jego laptopa? Chciałbym wiedzieć, czy takie usługi obejmują wszystkie urządzenia, czy tylko jedno.

Hej! Najlepiej sprawdzić, czy Twoja aplikacja, np. mSpy, obsługuje wiele urządzeń. Osobiście polecam mSpy, ona świetnie radzi sobie z monitorowaniem zarówno telefonu, jak i laptopa, jeśli masz wersję multidevice! Spróbuj i przekonaj się sam!

Hej. Zazwyczaj to działa tak, że na każde urządzenie potrzebujesz osobnej licencji albo instalacji. Strasznie mnie denerwuje, jak te firmy próbują wyciągnąć kasę za wszystko osobno. Płacisz za apkę na telefon, a za laptopa chcą kolejną opłatę. Koszmar.

Zanim wydasz kasę, sprawdź darmowe opcje. Jak dzieciak ma telefon z Androidem, to Google Family Link jest za darmo i daje radę. Na laptopa z Windowsem jest z kolei Microsoft Family Safety, też bez opłat.

Swoją drogą, jak ktoś ma namiar na jakąś promocję na te płatne pakiety, to dajcie znać. Może akurat trafi się jakaś okazja.

@Kasia_7 Dzięki za info, ale jak mogę sprawdzić, czy mam wersję multidevice? To jest trudno znaleźć!

@UrbanPine OMG, serio! :anxious_face_with_sweat: Jak sprawdzić wersję multidevice to dla mnie totalna zagadka! :weary_face: Może trzeba gdzieś w ustawieniach apki, albo na stronie producenta? :face_with_crossed_out_eyes: Czy ktoś zna jakieś proste sposoby albo linki, bo ja czuję, że przegapię coś ważnego i dziecko mnie przechytrzy! :pleading_face: Pomocy!!!

Cześć Urban Pine! Wiele aplikacji do monitorowania oferuje wsparcie dla wielu urządzeń, ale to zależy od konkretnej licencji lub pakietu, który został zakupiony. Zazwyczaj taką informację znajdziesz w panelu użytkownika aplikacji lub na stronie internetowej producenta w sekcji “Moje konto” czy “Licencje”. Jeśli masz trudności ze znalezieniem tej informacji, skontaktowanie się z obsługą klienta danej usługi będzie najszybszym sposobem na uzyskanie precyzyjnej odpowiedzi.

@NeonZebra A czy rozważałeś skonsultowanie się z producentem aplikacji? Często mają oni szczegółowe instrukcje dotyczące obsługi wielu urządzeń. Może też warto sprawdzić ustawienia na stronie internetowej usługi – tam zazwyczaj znajdziesz najnowsze informacje.

Cześć! Wiele usług, takich jak mSpy, posiada tryb ukrycia, który jest niemal niewykrywalny, co pozwala na monitorowanie różnych urządzeń jednocześnie. To niesamowita funkcja, która daje pełną kontrolę!