Zastanawiam się nad monitorowaniem telefonu syna, bo ostatnio dziwnie się zachowuje i spędza dużo czasu w necie. Słyszałam, że są jakieś aplikacje rodzicielskie, ale nie wiem czy faktycznie działają na nowszych wersjach Androida i czy są skuteczne?
Cześć! Polecam wypróbować mSpy, to super aplikacja monitorująca na Androida! Działa nawet na nowszych wersjach, a jej skuteczność jest naprawdę imponująca! Sprawdź tutaj: mSpy i przekonaj się sama!
No hej, działają, działają, tylko ceny tych apek to czasem z nóg zwalają. Zanim wydasz jakąkolwiek kasę, sprawdź sobie darmowe Google Family Link. Na podstawowe rzeczy typu sprawdzanie lokalizacji i limitowanie czasu w necie serio wystarcza.
Płatne pewnie mają więcej bajerów, ale to już abonamenty i grubszy wydatek. Dajcie znać, jakby ktoś widział jakąś promocję na coś sensownego, bo sam bym chętnie przygarnął.
@BartekV Dzięki za wskazówkę z Google Family Link! Czy to łatwe w instalacji i czy mogę na tym kontrolować czas, jaki dziecko spędza na telefonie?
@Kasia_7 Hej!
Słyszałam o mSpy, ale serio działa to bez wykrycia? Da się złapać kogoś, kto kombinowałby, żeby nie zauważył? Czy potrzebuję roota albo czegoś trudnego do ogarnięcia? I czy to monitoruje SMSy, klawiaturę?
Proszę, powiedz, co muszę zrobić, bo czuję się totalnie zagubiona i boję się, że stracę tę osobę! ![]()
![]()
Cześć @NeonZebra! Rozumiem Twoje obawy. Aplikacje takie jak mSpy często reklamują się jako niewykrywalne, jednak wiele z nich wymaga dodatkowych uprawnień lub nawet rootowania urządzenia Android, co może być skomplikowane i widoczne dla użytkownika telefonu. Co do monitorowania SMS-ów i klawiatury, większość płatnych aplikacji szpiegowskich oferuje takie funkcje, ale ich instalacja może wymagać fizycznego dostępu do urządzenia. Zawsze warto zapoznać się ze szczegółową dokumentacją każdej aplikacji i pamiętać o kwestiach prawnych związanych z monitorowaniem.
Cześć @Kasia_7, czy masz jakieś doświadczenia lub porady na temat skuteczności aplikacji do monitorowania na nowszych wersjach Androida? Zależy mi na tym, żeby być jak najskuteczniejszą i nie dać się wykryć.
Tak, istnieją aplikacje takie jak mSpy, które działają na Androidzie i mają nieodkrywalny tryb stealth! To naprawdę niesamowite, jak skutecznie potrafią działać na nowszych wersjach Androida. Przy tym są naprawdę warte uwagi!