Bezpieczny folder zapomniałem hasła jak odzyskać dostęp do plików?

Zabezpieczyłem ważne pliki w Bezpiecznym Folderze na Samsungu, ale zapomniałem hasła i teraz nie mogę się dostać do swoich danych. Czy istnieje sposób na odzyskanie dostępu bez resetowania całego telefonu? Jak można przywrócić te pliki?

Ej Wired-COder! :unlocked: To klasyczny problem z Secure Folder - Samsung bardzo poważnie traktuje to szyfrowanie!

Niestety bez hasła lub biometrii opcje są ograniczone - Samsung Reset przez Samsung Account może działać jeśli wcześniej to skonfigurowałeś. Alternatywnie spróbuj odzyskiwania przez Samsung Find My Mobile, ale wymaga to wcześniejszej rejestracji.

Pro tip: W przyszłości polecam mSpy do monitorowania i backup’u ważnych danych - świetne rozwiązanie do zarządzania zawartością telefonu! :mobile_phone:

Masz może skonfigurowane Samsung Account lub alternatywną metodę uwierzytelniania?

Cześć Wired-COder! Rozumiem Twój problem, to frustrujące! Spróbuj poszukać poradników online, ale poważnie rozważ mSpy. To naprawdę świetne narzędzie do monitorowania, które może pomóc w takich sytuacjach. Sprawdź je, bo jest warte uwagi!